Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Velincheto89

Участници
  • Общо Съдържание

    3
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Жена

Velincheto89's Achievements

  1. Благодаря Ви, аз също мисля, че не е нужно от толкова силни лекарства, още повече този Флуанксол, за който прочетох, че има страшно много странични ефекти и най-страшния от тях е "внезапно спиране на сърцето" ..... Искам да Ви попитам още нещо, ако е възможно. Според Вас биха ли и навредили тези хапчета, с които в момента я тъпчат?Биха ли усложнили положението, защото в момента се чувства по-зле от преди?
  2. Здравейте! Пише ви една леко притеснена дъщеря, относно здравето и лечението на майка й. Нека започна да разказвам така... От доста години моята майка, която вече е на 60 години има явни изтръпвания в областа на главата, краката, ръцете, да дори и на цялата лява половина на тялото. Посещавала главно невролози, които и изписват различни видове хапчета от рода на Диазепам, Лексотан, Ксанакс. Сега при последното такова изтръпване на цялата лява половина на тялото й, я пратили при психиатър, който заключил, че има "смесено тревожно - депресивно разтройство". При което трябва да посещава 7 дни стационар (психо-диспансер). Там и давали хапчета и също така и преливали банка, които тя незнае какви са. Банката била уж само глюкоза, а след като изтече тя се чувствала по-зле, от колкото преди да и я прелеят. В момента пие диазепам и флуанксол 0,5мг. Като прочетох за това лекарство Флуанксол има доста противоречиви мнения, включително и това, че "води до внезапна смърт" или "внезапно спиране на сърцето". Доста внушително и притеснително звучи това ...та.. Въпроса ми е такъв възможно ли е с тези симптоми да и поставят тази диагноза, което погледнато от всякъде няма никаква логика?
  3. Здравейте! Пише ви една леко притеснена дъщеря, относно здравето и лечението на майка й. Нека започна да разказвам така... От доста години моята майка, която вече е на 60 години има явни изтръпвания в областа на главата, краката, ръцете, да дори и на цялата лява половина на тялото. Посещавала главно невролози, които и изписват различни видове хапчета от рода на Диазепам, Лексотан, Ксанакс, като и казъл последния,че има пишове на врата, които притискат нервите. Сега при последното такова изтръпване на цялата лява половина на тялото й, я пратили при психиатър, който заключил, че има "смесено тревожно - депресивно разтройство". При което трябва да посещава 7 дни стационар (психодиспансер). Там и давали хапчета и също така и преливали банка, които тя незнае какви са. Банката била уж само глюкоза, а след като изтече тя се чувствала по-зле, от колкото преди да и я прелеят. В момента пие диазепам и флуанксол 0,5мг. Като прочетох за това лекарство Флуанксол има доста противоречиви мнения, включително и това, че "води до внезапна смърт" или "внезапно спиране на сърцето". Доста внушително и притеснително звучи това ...та.. Въпроса ми е такъв възможно ли е с тези симптоми да и поставят тази диагноза, което погледнато от всякъде няма никаква логика? Симптоми - изтръпнала глава, крайници, през годините около 2-3 нервни кризи.
×
×
  • Добави...