Jump to content
Порталът към съзнателен живот

maksuel79

Участници
  • Общо Съдържание

    22
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

  • Days Won

    1

Профил Коментари добавени от maksuel79

  1. Здравейте . Не знам до колко и дали изобщо е редно да препосвам тук въпроса си,понеже го зададох във форума и ако не е предварително моля да ме извините, но отговора ми е крайно необходим ... 

    "

    Здравейте. Искам да обсъдя и споделя тук моя проблем,че не се издържа вече.

    Преди около месец и половина,мой приятел се самоуби.Няколко дни след това, получих зверска паник атака - задух,сърцебиене, задушаване,изтръпване и общо взето целия букет от усещания при подобна атака. Пих 2 валидола, успокоих се и денят някак си мина. След няколко дни, пак получих такава паник атака. Отидох на психолог  и общо взето не бих могъл да кажа че имаше ефект.

    Преди няколко дни незнайно как и от къде започнах да чувствам вътре в себе си някаква страшна тревожност и имах чувството ,че ще гръмна от напрежение. Пих деанксит -не ми помогна. Бях при личната за направление за невролог или психиатър а тя не ми даде направление, а ми предложи Стрезам-било добро. Започнах да пия Стрезама и на вторият ден нещата започнаха да излизат извън контрол. Спрях го ,но напрежението в мен растеше- треперех и не знаех какво се случва с мен. Обикалях напред назад, навън и някак си ме поотпусна  леко. Започнах да не мога да се храня (как хапнех нещо и веднага започва да ми се гади ) , не мога да спя (събуждам се по няколко пъти на нощ) . Сега в момента ми е едно абсолютно и пълно безразличие, не може и не ме радва абсолютно нищо, не виждам смисъл от живота, не мога да намеря сламката която да ми донесе поне малко радост. От седмица някъде не съм се и усмихнал - не мога просто. На вън съм сред хора и не ми се седи с тях, не ми се говори, искам да се прибера и да си легна и като го направя започвам да се напрягам и да се чудя пак какво става- общо взето налегнала ме е някакава безпричинна според мен мъка-голяма мъка (не знам от къде дойде. Мисля си дали това не е вследствие от самоубийството на моя приятел ? 

    Снощи дори започнаха да ме измъчват и мисли за самоубийство. Не искам да се самоубивам, но те една след друга ме връхлитаха тези мисли... изсмуках един валидол отново (ефект нямаше ) и треперейки си легнах да опитам да заспя и само и само да разкарам мислите от главата затворих очи и започнах да броя числа . 

    Бихте ли ме посъветвали - това тежка депресия ли е , какво е ? Какво да правя ?   "

     

×
×
  • Добави...