Jump to content
Порталът към съзнателен живот

nevermind1

Участници
  • Общо Съдържание

    3
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Мъж

Последни Посещения

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

nevermind1's Achievements

  1. Като клиент на д-р Първанов, който ме измъкна от много тежко положение и който в момента също дава всичко от себе си за да си реша аз проблемите, бих казал че най-добрия ти вариант е да започнеш терапия при него! Това как ще стане аз не зная, но един път започнеш ли да вървиш по пътя, промяната ще стане неусетно и ти ще се чудиш как си могъл да не започнеш по-рано. Само признателност и благоволение пред харизмата, отдадеността и човечността на д-р Първанов.
  2. Привет отново, писах на админа да изтрие темата, но той очевидно не го е направил. Аз също не видях откъде мога да изтрия така че само може да се продължи напред. Разбирам че най-добрия отговор на моите питания е - намери терапевт и започнете работа. Така и правя търся терапевт, който да се заеме с решаването на наболелия проблем. Въпроса ми беше относно постоянния стрес, породен от ревността, ли е проблема или имам нещо извратено в себе си, което кара половинката ми да ревнува постоянно. Това нз как се установява, може би трябва много добър опитен терапевт. Бягството не е решение, но ми се ще да избягам, това съм правил досега в онлайн пространството сега искам да избягам реалния свят. Ако може препоръчайте добър терапевт, който може да работи в този отпускарски период от годината, на живо в района на Бургас или по скайп. Нещата не се подобряват, жена ми е приела че има ОКР, но в никакъв случай за случилото не обвинява себе си, заради страховете си, а само мен. Днес и показах всички съобщения на пощата и в сайта, от които стана ясно че няма изневяра от моя страна, но нещата ескалираха защото в соц мрежа съм предложил работа на по нейните думи - "момиче с провокативни снимки". Пак бягам, отидох на плажа да гледам морето след последния скандал. Да, вероятно не искам да излезна "очи в очи" с проблемите, вероятно самооценката ми е ниска, но трябва да намеря някакво решение на проблема. Моля ако има хора със сходни проблеми да пишат за това те какво са предприели в ситуация на самосбъдващо се пророчество - аз мисля че той ще ми изневери - постоянно търся нещо, което да потвърди съмненията ми - намирам "нещо" и навързвам цялата ситуация.
  3. Здравейте, Вероятно темата е обсъждана многократно, но в момента имам нужда да споделя и потърся решение. Ние сме двойка с дете на 1 годинка, заедно сме от 3 год. В момента жена ми сериозно е сърдита след като видя че съм писал в сайт за суинг /секс с размяна на партньорите/. Чувства се обидена, иска да се разделяме с всички последствия от това. Но какво мисля ни доведе до това състояние, отглеждането на детето, работата й, учене за изпит й създават голям стрес, това води до прехвърлянето му към мен, оттам тази негативна енергия аз я задържам /грешка, разбира се/. С писането в този сайт искам да избягам от стреса, да пофантазирам и завържа нови познанства. Според жена ми целта ми е изневяра / тя твърди че има голям проблем с това чувство/, предложението да се срещаме с друга двойка й звучи абсурдно, единствено би приела още един мъж, за което постоянно фантазира. Мисълта ми е как да излезнем от тази кофти ситуация. Жена ми изпадна снощи в голям шок, стигнахме до физ сблъсък. Има ли адекватно решение, аз ли съм човека, който трябва да поеме отговорността, ако да как. По характер съм неуверен, липства ми енергия, трудно гледам хората в очите при разговор. Жена ми също се чувства постоянно напрегната. За ревността ходихме на терапия имаше ефект, след края на терапията нещата се върнаха на старото дередже. Вариант раздяла не ми е желателен и би бил с много негативни последствия.
×
×
  • Добави...