Jump to content
Порталът към съзнателен живот

nicoke2000

Участници
  • Общо Съдържание

    5
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Мъж

Последни Посещения

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

nicoke2000's Achievements

  1. Както Питър Дънов каза: Религиите също трябва да бъдат пречистени. В тях има нещо Божествено, но е изгубено сред големите илюзии. Те също трябва да бъдат пречистени. Настоящите религии са форми, религии на човешки интереси.
  2. Също така трябва да разберете какво наистина е езичеството. Римляните откраднаха дати, култове и изобретителни божества и дадоха дати. Много от техните празници наистина дойдоха от други култури и промениха няколко предмети, често с политически причини. В рамките на това, което познаваме като "езичество", има много други култури, които са имали различия в интересите на римляните, като друидите, Wicca, сибирските шамани ...
  3. Мнозина вярват, че католицизмът е откраднал тържествата от римляните, но римляните бяха тези, които адаптираха богове и дати и им даде местно значение. Митра, например, мнозина смятат, че "езическият Христос" е част от монотеистичното убеждение, какво се е случило? Римляните се покланят, затова мнозина вярват в приликата. Реалността е, че много религии, въпреки че имат общи характеристики, имат свои собствени доктрини, които ги правят различни. Всеки се занимава с различни понятия.
  4. Изследванията са били направени, за да се намери датата на раждането на Исус в далечни времена. Сред основната теория, която някога е съществувала, са от датата на смъртта и зачеването му. Дори в Библията, 25 декември е споменат като "25-ия на деветия месец" и има дори споменаване за празнична церемония този ден.
×
×
  • Добави...