Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Флоренсио

Участници
  • Общо Съдържание

    3
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Флоренсио's Achievements

  1. Здравното осигуряване има смисъл ако е смислено и разумно. А какво получаваш срещу рекета , който ти налагат от 12 лева? Един среден пръст меко казано. Ако имаш спомени отпреди 20 години примерно-не е било цветущо, но беше достъпно и справедливо. А сега-хем ти искат рекет, хем нищо не можеш да получиш почти срещу рекета-държавата се превърна в мутра №1. Лично аз живея навън от България от няколко месеца. Но също така бях14 месеца вън от България-от 12.2003 до 1.2004 и и за това време ми искат.Това ли ти е смислеността на здравното осигуряване? По времето когато в страната, в която съм бил ми е плащала осигуровки и ми е правила безплатни ваксини, да ми искат и тук. Това е някакъв абсурд за мен-поне аз така мисля. И е въпрос на принципи за мен-да плащаш за нещо, а не по принуда за нищо. Не съм дал нито лев на жанвиденовите мутри едно време-не мисля и да дам сега на новите ... Обясни ми ако обичаш-къде има смисъл в тази система-защото аз не го виждам смисъла-ама никъде, в цялата здравно-осигурителна система. Ако трябва да плащам-трябва и да получа нещо. А защо като плащам, трябва да си доплащам. А и дори ако не живея в бедна България-пак трябва да плащам?!?
  2. Сигурно е много добра книгата, която ми препоръчваш, но проблема ми е, че съм доста далеч от България - на 12000-13000 километра и едва ли е възможно да си я купя. Затова пиша по клубовете-за информация.
  3. Покълнали храни - интересува ме специално лененото семе. Може ли да се покълва и колко да се консумира ако е възможна консумацията?
×
×
  • Добави...