Jump to content
Порталът към съзнателен живот

nerissa

Участници
  • Общо Съдържание

    8
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Мнения добавени от nerissa

  1. Ммм да! Искрено себе изявява не!  Мисля, че уцелихте. Никога не са ми давали възможност да  заявя Аз-а в себе си. Когато съм го правила започват да ми говорят и държат с мен все едно съм виновна и излизам лошата. Благодарят за съвета.

  2. Здравейте, бих искала съвет Как да постъпя,  защото в на мен ми е изключително трудно, а в същото време осъзнавам,  че тези ситуации трябва да приключат по някакъв начин. Аз съм едно голямо пораснала момиче със сестра, която 12 г. по-голяма от мен. Баша ми е на 81 г.?, а мама почина преди 12 г. От тогава ангажимента с грижите за татко се увеличиха. Това е нормално, нали децата е правилно да се грижат за родителите си? Той има купима тежки операции( пейсмейкър, байпас,херния и сега от 2 месеца се възстановява от счупен крак). Та през цялото товас време тежестта се пада на мен. Например в деняколко на операцията за херния та,  сестра ми реши, че ще ходи в друга държава и си публикува снимки от плажа, от купона. Аз много се подразних. Дори и след това не дойде да ми помогне в грижите за баща ми, докато  се възстанови. Сега през тези два месеца,  къде ли не обиколи и остави отново цялата тежест върху мен. Много, ама много се дразня и в мен се надига един гняв, който осъзнавам, че единствено ми вреди, но не знам как да се справя. Ядосана съм и поради още нещо. Имаме наследствена къща от родителите си.  Етажа, който е предписание за сестра ми е с доглежда не.  Татко това лято реши да си смени дограмата на етажа, защото е стара и му било студено.  Всичко това той сам си го плати,  но реално е етаж на сестра ми. Оф много дълго стана. 

  3. На всички Ви така да се каже зададени въпроси  отговарям с Да. Помагала съм много, не съм очаквала помощ. На мен също ми се е налагало да търся помощ от семейството си под формата на морална подкрепа, но аз лично не получих такава. И именно този момент води до неразбирателатво. И като се замисля има доза истина в поговорката.

  4. Здравейте в този слънчев и прекрасен ден! Имам въпрос, който тормози моята главица и той е: Какво е емоционална зависимост и как се определя? Тоест до къде стигат границите на разумното, защото си мисля, че все пак всяка личност има потребност да бъде обичан, харесван.

  5. преди 19 минути, Орлин Баев каза:

    Андрей Филипов - има сайт. Успехи!

    Благодаря. А Вие? В сайта Ви пише, че не приемате нови пациенти. Става въпрос за 17 г. момиче с паник атаки и агорофобия, ендокринен проблем. Благодаря още веднъж. Ще разгледаме и сайта на А. Филипов

  6. Моля, препоръчайте онлайн психотерапевт. След няколко неуспешни посещения и опити на лечение, нещата стават почити отчайващи. Не искам да пиша във форума конкретно за проблема, но ако ме насочите ще Ви бъда благодарна. 

×
×
  • Добави...