Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Felix93

Участници
  • Общо Съдържание

    4
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от Felix93

  1. Разбирам и в някои неща сте много прав. Ще се опитам да се справя с този мой, ако мога да го нарека така, проблем и да не съм толкова скептично настроена към противоположния пол. Искрено ви благодаря за отделеното време!
  2. Какви мислите, че са отношенията им, след като човекът ни е изоставил? Адски зле, естествено. Аз нямам и нужда да са добре нещата с него... Не го чувствам като баща, той за мен е един непознат човек, от когото нямам нужда. В момента майка ми си има приятел, но не живеят заедно. Дали майка ми обича мъжете? Хаха, ами не знам, предполагам обича човека до себе си.
  3. Здравейте! Благодаря Ви за отговора. Ами, аз съм израстнала без баща... Родителите ми са разведени, още като съм била бебе. Може би, (поне аз така си го обяснявам) понеже съм израстнала без мъжката част, се чуствам по-добре сама. Не знам, и аз не мога да си го обясня, но когато съм във връзка, все едно не съм себе си. Или пък просто не съм срещнала подходящия... А относно въпроса Ви за разговорите с майка ми на сексуална тема - такива нямаше. Никога не съм усещала да имам нужда да говоря за това с нея. По принцип за тези неща не и споделям, споделям с приятелки. Братя и сестри нямам, едно дете съм. В училище съм имала някакви зарибявки, детски работи, но почти всички са свършвали по един и същи начин - аз бях наранената. След училището долу горе същото, но сега вече като по зряла, съм по-скептично настроена към мъжете и не ми се занимава с никой. Като че ли в ученическите ми години ми беше готино да имам приятел, а сега ми е по-хубаво да съм сама.
  4. Здравейте! От известно време усещам, че имам проблем. Мисля че се отвращавам от мъжете, по скоро от българския мъж или по-точно от манталитета му (и не, жени не ме привличат или нещо такова) ... Лятото работех по морето и виждах, как българският мъж си личеше от км. Вървят си двойка чужденци, задминава ги някаква група българи с изразите "Ей тая къв як гъз има само за .... '' с извинение. Цялото това нещо в българският мъж някакси почна като че ли да ме отвращава. Аз съм необвързана, страхотно се чувствам сама и за момента не търся връзка. Не знам, може да ви звучи смешно, но само при мисълта, че някой ще започне да ме сваля ми става гнусно. Може в действителност да не е така, но така го чувствам...
×
×
  • Добави...