Jump to content
Порталът към съзнателен живот

m12mkl7

Участници
  • Общо Съдържание

    3
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от m12mkl7

  1. Благодаря за изчерпателният отговор бих искал да се възползвам от вашите съвети, ако ли не препоръчайте ми добър диагностик и психотерапевт.
  2. От гр. Плевен съм студент съм живея на общежитие в София преди няколко дни получих поредната тежка криза! Психиатърът при когото съм е в София той ми каза за тази стимулация и поради това, че съм зле с близките ми взехме решение да се подложа на тези процедури. Последната комбинация от която се чувствах добре беше есобел20мг и флунаксол, но от декември 2017г. ги спрях рязко без консултация и след 2 месеца започнах постепенно да се влошавам. Върнаха ми терапия с есобел20мг и флунаксол нямаше промяна. След това пих ламиктал няколко дни пак без резултат. Сега към есобел 20мг пия хедонин от който вечерно време ми става зле така и през деня. Паралелно с това правя и стимулация от 2 дни в медицинския център на психиатърът при когото съм. Много сме объркани със семейството ми. В момента разговарям и с човек който е нещо като психоаналитик. Понеже във София съм с временно Местожителство а и сега, като съм зле последно бях в Плевен. Разговарям с него по телефона временно се успокоявам и след това пак съм зле. Защо става така? и се питам как и по-какъв начин може да ми помогне психотерапията, като аз временно се освестявам и след като излезна от кабинета на специалист пак се чувствам зле и постоянно усещам симптоми по тялото си. Едни ми казват, че с лекарства ще се оправя други ми казват за методи като стимулацията и аз се обърквам все повече и повече въртя се в омагьосания кръг и нищо не правя.
  3. Здравейте преди 5 години получих първата си криза в училище. Като се връщам назад в спомените си бях притеснителен по тих стеснителен по природа явно съм по плашлив. От 5 години насам преминах и преминавам през неприятни ежедневни усещания в тялото си от паническото разстройство. Правил съм кризи много пъти съм посещавал спешно отделение бил съм в тежки състояния. Въпросът ми към вас е свързан с мастурбацията! На 15 годишна възраст започнах да мастурбирам на порно клипчета. Правил съм го всеки ден по един път случвало се е и до 2 пъти на ден да стигам. Имало е моменти когато засичах колко дни не трябва да го правя. Примерно минаваше една седмица и го правех. След 3 дни пак ми се искаше да си пусна порно и да мастурбирам. Това е периодът 15- 16г. В 10 клас получих първата си криза, като си спомням че на предния ден мастурбирах и вечерта почувствах стягане в челюстта. Важно е за мен да знам този мой навик ли е причината за страданията които изпитвам и до днес. Възможно ли е чрез мастурбацията да ми се е променило нормалното функциониране на хормоните в мозъка, защото преди 5 месеца спрях антидепресантът от който се чувствах добре без да се консултирам с лекар и за 3 месеца се влоших. Сега има моменти когато просто чувствам паметта си отслабена симптомите са шум в ушите, стягане в челюстта , стягане в лявата половина на лицето, замъглено виждане с лявото око, стягане в главата, силни болки във врата пукане, изтръпване и омекване на крайниците, скованост в ръцете, потене на дланите, люлеене в тялото, загуба на енергия и тегло. Бях зле тези дни и получих тежка криза психиатърът при когото съм в момента ми сменя лекарствата освен това ми спомена за метод Транскрениална Електростимулация. Какво ви е мнението за ефективността на този метод?
×
×
  • Добави...