Jump to content
Порталът към съзнателен живот

StelaCy

Участници
  • Общо Съдържание

    8
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Жена

Последни Посещения

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

StelaCy's Achievements

  1. Извинявам се,но не бях прочела коментара ви по-горе,не знам защо ми излезе сега.Благодаря за съветите ще са ми нужни!
  2. Ясно,ами нямам възможност да посещавам психотерапевт,ще видя как може да се справя с проблема.Благодаря ☺
  3. Здравейте!А за колко време се оправихте?
  4. Ясно,защо е толкова важно това да го кажа на глас пред някой,а с писане не става?Какво повече ще ми каже някой друг психолог?Благодаря все пак.
  5. Здравейте на 31 години съм.В Кипър съм от 9 години с мъжа ми,детето ми,сестра ми и майка ми са тук също.Нямам възможност да се прибера за толкова дълъг период.В момента не работя.Нямам приятели тук,общо взето никой не ме разбира как се чувствам и затова ми е трудно да се справя с това,въпреки всичко разбрах,че с хапчета не става.Ще съм благодарна,ако ми помогнете с някакъв съвет,как да преодолея замаяноста и ПА.
  6. Мислите ли,че ще ми се оправия замаяноста и паник атаките с психотерапевт?Аз не мисля за това което преживях,всичко това на което бях свидетел и накрая да умре баща ми пред мен е ужасно,то се е настанило дълбоко някъде в подсъзнанието ми и ме тормози,ще се опитам да намеря терапевт,но в Кипър ще ми е трудно.
  7. Да,страхувам се да не се разболея,страх ме е да не загубя някой близък също.Не спортувам опитах 1 месец,но пак ми беше замаяно и получавах ПА,много ме боляха мускулите и се отказах.В момента не работя,живея в Кипър,нямам приятели тук само майка ми,сестра ми и мъжа ми.Имам дете на 8 години,водя го до училище което е на десет минути от вкъщи.Сутрин го водя на обед го взимам,понякога ходя до магазина и на плаж,това ми е излизането.Когато изляза и ми стане така спирам по пътя пия вода и си казвам,че всичко е само в главата ми и продължам малко на зиг заг :-) Декември месец сутринта към 4:00 съм получила гърч и не са могли да ме събудят,после бях в линейката и нищо не помнех,тогава пих АД и успокоителни.Докторите казаха,че не е от тях,но аз си мисля,че е от тях и ги спрях.Все си мисля,че има нещо което докторите не ми намират и затова съм така.
  8. Здравейте,ще ви разкажа какво преживях.Преди 4 години баща ми се разболя внезапно,намериха му тумор в мозъка,започна ходене по болниците,операции,химиотерапии,лъчетерапии,придружавах го доста често в онкологията,където гледката не беше никак приятна.Два месеца всичко беше добре.След това припадна в къщи,заведохме го в онкологията и там казаха,че няма да оцелее,взехме си го вкъщи,той ослепя,загуби си разума,не ни помнеше,постоянно го водих до тоалетна,припадаше в ръцете ми,получаваше гърчове и от тази гледка аз почнах да получавам замаяност и виене на свят.Почина пред очите ми От тогава ми е замаяно постоянно,след 2 години почна да получавам и паник атаки силна замаянст,връщане на някакви спомени,някакви изречения,цялото ми тяло гори и не мога да кажа нищо смислено в този момент.Страх ме е да излизам навън,защото ми е много замаяно.Пих 6 месеца антидепресанти,но не видях голям ефек и ги спрях.Не знам какво да правя с тази постоянна замаяност и паник атаки,моля за съвет.
×
×
  • Добави...