Jump to content
Порталът към съзнателен живот

kaladze

Участници
  • Общо Съдържание

    8
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Репутация Активност

  1. Like
    kaladze reacted to д-р Тодор Първанов in Паническо разтройство и страхове   
    За такива подробности се пита терапевта, не форума.
  2. Like
    kaladze reacted to д-р Тодор Първанов in Паническо разтройство и страхове   
    Най-вероятно си е страхът.Трябва време.
  3. Like
    kaladze reacted to д-р Тодор Първанов in Паническо разтройство и страхове   
    ,,Ходя още при психотерапевта ми и той ми казва да не се притеснявам, но това преглъщане ме съсипва. Ще съм благодарен, ако дадете и вие някакви съвети за тези проблеми.,,
    ,,Много баби, хилаво бебето,-това, колегата, не ти ли го каза? Ти си имаш вече психотерапевт, довери му се и работете.Нашите менения, са си наши мнения и освен да те объркат, нищо полезно в тях няма да намериш.Друг е въпроса, ако бе ходил при него десет - петнадесет пъти, тогава, може нещо наистина да се добави, но сега .....ще е провал за терапията ти.
     
  4. Thanks
    kaladze reacted to Орлин Баев in Паническо разтройство и страхове   
    Да, така е - слушай терапевта си. Дадох насоки, ползвай ги, но живият контакт е който прави нещата истински. Всеки от нас си има различен подход - ако ти можеш да обхващаш различни гледни точки, би било хубаво, но докато си в тревожно състояние, когато постоянно чуваш различни мнения, вероятността да се объркаш, вместо обогатиш, не е малка - та, слушай терапевта, когото си избрал!
  5. Like
    kaladze reacted to Орлин Баев in Паническо разтройство и страхове   
    Психотерапевт ли е или само психиатър? За да е психотерапевт, се искат доста обучения, както и умения, а отвъд това си е призвание. Именно от добър психотерапевт имаш нужда. 
    Ех, че хубаво - кажи как го правиш, искам и аз да сваля десетина килограма.  Трудното преглъщане (дисфагия) е също типичен симптом на повишена подсъзнателна тревожност. Симптомите се местят, когато се разчита само на хапчета... Те самите са само "информативни мигащи лампички на таблото на колата" - не се занимаваме да ги гасим, но дори им благодарим, че ни насочват към нуждата от наливане маслото на любовта в двигателя, от качественото протичане на тока в електрониката и подобряване на кода в компютъра... Подобри ли се този код в наситен с доверие, обич и мъдрост, лампичките спират да известяват, симптомите изчезват - свършили са работата си.
    Виж тази ми статия за дисфагията. Поработи и с аудио сесии, насочени към препрограмиране на подсъзнателния ти код. А най-добре, осъзнай нуждата от работа с качествен психотерапевт! Успехи! 
×
×
  • Добави...