Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Anonimen96

Участници
  • Общо Съдържание

    4
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Мъж
  1. Благодаря за отговора. Няма да бъда като другите пациенти да продължавам да задавам глупави въпроси. Благодаря за вниманието.
  2. Знам какво означава и знам че съм до някаква степен такъв. Но се усещам че не съм същия напоследък не се чувствам добре и най- много ме притесняват тези нелогични мисли в главата ми сутрин и вечер. Знам че направих от нищо нещо но какво е това нещо. Наистина ли е тревожно личностно разстройство?
  3. Значи имам личностно разстройство в крайна сметка?
  4. Всичко започна преди месец и половина когато имах среща с приятел от детството при когото разбрах че има някакво психично отклонение заради наркотиците. След срещата последваха натрапчиви мисли за него в продължение на седмица. После тези мисли се обърнаха към мен и започнах да се притеснявам за моето психично здраве. Мислх си че полудявам.Не можех да спя и да се храня. Някои дни се чувстах добре други не. Ходих на психолог но не ми помогна много. Предстоеше ми пътуване за чужбина не бях сигурен дали да замина да работя там но в крайна сметка заминах с идеята да променя обстановката. Прекарах 3 седмици там в чудене какво ми е. Не спирах да мисля за това. Прочетох всички форуми преписвах си какви ли не болести от шизофрения до биполярно. В крайна сметка се върнах в България защото не можех да се фокусирам върху работата. Отидох при психотерапевт и ми постави диагноза тревожно разстройство и ми предложи да пия неолексан и да си отговарям на едни въпроси в продължение на седмица един вид терапия. Но все пак не искам да и повярвам може и да съм хипохондрик. Не знам от къде да започна и какво да правя. Момче съм на 22 год имам и сериозна връзка от 2години и половина. Искам и да споделя симптомите напоследък които са - напоследък ме стягаше главата постепенно ми изтръпна носа нямам концентрация треперят ми ръцете от време на време, понякога не знам какво да си мисля освен за това положение в което съм. Най - много ме плаши вечер като заспивам и като си отпусна съзнанието и ми излизат някакви нелогични мисли думи изразо с които не мога да направя никаква асоциация. Сутрин като се събудя рева защото се чувствам много объркан не мога да разбера какво става. Нямам сутрешна ерекция от месец да не говорим за желание за секс. Изгубил съм доверие в себе си и съм много неуверен. Скоро започвам работа и се чудя дали ще се справя. Постоянно съю във вътрешен разговор със себе си. Самонаблюдавам се. Бъркам някои думи докато чета. Меня си мнението постоянно. Решавам че всичко съм си го внушил после отричам после пак се чудя. Не мога повече така искам да знам какво е. Правих си кръвна картина всичко е в норма не знам за кортизола и за него се чудя дали да правя изследвания. Много съм объркан. Ако имате идеи кажете. Ще съм благодарен.
×
×
  • Добави...