Jump to content
Порталът към съзнателен живот

KremenaDimitrova

Участници
  • Общо Съдържание

    7
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Репутация Активност

  1. Like
    KremenaDimitrova got a reaction from Rally_25 in Странна птица   
    Сега се обърках още повече. Не разбирам кое точно в моето обръщение за съвет и помощ ме постави в позицията на човек,който да бъде критикуван.Не съм много сигурна дали съм единствената,която когато изпитва се поставя в позицията на...жертва така да си го кажа.Прави компромиси със себе си.Може би хората са си извадили изводи за мен по това,че ако имах висока самооценка и себеуважение щях бързо да разреша ситуацията- да си вирна главата и да продължа напред,казвайки си този човек не ме цени,не ме обича и уважава,с какво е заслужил моето внимание и усилия. А относно моя колега,направих опит за нормална комуникация,нищо досадно и прекалено.Това,че той се държи глупашки,не мисля,че е моя вина.Аз уважавам чувствата на хората и дори да не желая каквото и да било с някого,никога не бих се държала грубо и нетактично.Бих показала по нормален,ненакърняващ достойнството му начин,че няма как да се получи.
  2. Like
    KremenaDimitrova reacted to д-р Тодор Първанов in Странна птица   
    Кремена, като млад  работих като психиатър. Тогава забелязах,че всеки който се обърнеше към нас, младите,  му поставяхме диагноза. Същото бе и с младите хирурзи/ май приятел бе такъв/ , обърнеш ли се към тях, винаги ще намерят нещо което да  искат да ти отрежат.В нашата гилдия, младите, също не правят изключение, винаги ще ти намерят някаква причина, да  те изпратят на психотерапевт/ повярвай ми, и аз да отида при някой от тях и мен ще ме изпратят на психотерапия, още повече, след този ми пост/. 
    Не вземай тези съвети много на сериозно. Живей си живота, забавлявай се, прави нови неща и следвай съвета на Боб Марли - Истината е, че всеки един човек ще те нарани. Просто трябва да намериш тези хора, заради които си струва да страдаш." Боб Марли.
  3. Like
    KremenaDimitrova got a reaction from Донка in Странна птица   
    Определено се държах човек,който не се обича и уважава...не знам как очаквам другите да го правят.Та аз му показах с поведението си,че може да прави каквото желае с мен ,аз пак съм там и чакам малко внимание.Направо си се обезцених и се срамувам страшно много как тичах след него като паленце. Това е,с което останах като чувства страшен срам и разочарование от себе си.
×
×
  • Добави...