Jump to content
Порталът към съзнателен живот

iren1201

Участници
  • Общо Съдържание

    5
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Жена

Последни Посещения

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

iren1201's Achievements

  1. Точно това си мисля...също и,че ще полудея и винаги ще остана в това страшно състояние. Обзема ме паниката,пуска ме за малко и пак и пак и не мога да се успокоя. Започвам да пиша! А мислите ли,че хомеопатията ще стабилизира нещата като се понатрупат в организма?
  2. Към д-р Тодор Първанов. Мисля си как ще остана сама вкъщи и ще ми стане лошо и ще ме е страх. Страх ме е от страха май. А какво ли не пробвам да се успокоя...дишане,броене,физическа работа дори,рисуване,но в такъв момент нищо не може да ме разсее от паник атаката и от страха,някак си не мога да се откъсна. Преди можех,сега не ми се получава. Имам чувството,че дори психолога ми не рязбира колко зле се чувствам и колко ме е страх.
  3. Здравейте! Извинявам се,че навлизам така в темата,но не знам къде да пиша. Искам да помоля за съвет. Страдам от паническо разстройство и агорафобия от 5 години като през това време съм била и добре. Пила съм най различни АД които действат извратно време и край... В момента съм бременна в 6 месец и от както разбрах нищо не пия. Бях добре до преди 1-2 седмици. Всичко ме връхлетя със сила която до сега не е била. Започнах да ходя отново на психолог,който също ми изписа хомеоматия. Най-страшното е сутрин когато мъжа ми трябва да тръгва за работа а аз естествено да остана сама. Рева,тръшкам,блъскам,самосъжалявам се,вътрешно му се ядосвам,че ме оставя...абе просто е КОШМАР. Хем знам,че всичко е в главата,но не мога да си контролирам мислите. Моля ви помогнете ми.
×
×
  • Добави...