Jump to content
Порталът към съзнателен живот

KUARE

Участници
  • Общо Съдържание

    3
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от KUARE

  1. Всички тук сте много мили и отзивчиви, благодаря за вниманието ИНАТАРИ Ами да за семената и на мен ми беше любопитно та нали това все пак е Еделвайс! оказа се че са съвсем малки едва се виждат! и трудно се сеят
  2. Благодаря ти че си взела отношение по моя проблем .... Да знам че е високо планинско растение ... iii че дори е застрашен вид и мисля че е в червената книга на българия... точно зарадаи това приех предизвикателството да се опитам да го отгледам у дома а и знам че и др са го отглеждали успешно и е възможно да си расте в домашни условия дори става по голямо!!!!! отколкото горе в планината защото тук условията не са толкова сурови колкото в планината.Но все пак не знам мн неща за това растение как точно се сее, през зимата трябва ли да го прибирам от терасата, какк се тори как се полива, и т. н. Пишете на кирилица! Мнението е "преведено" на кирилица от екипа на Портала.
  3. хей дами помогнете ..... засях си еделваис от онези нали се сещате вече продават дори и семена от ЕДЕЛВАИС ....та по темата как трябва да го гледам дори не е поникнало а може би не съм го засял както трябва семената са на 2-3 сантиметра под земята.. знам съвсем малко чее мн обича слънцето ii му трябва свег въздух................ help Пишете на кирилица! Мнението е "преведено" на кирилица от екипа на Портала.
×
×
  • Добави...