Jump to content
Порталът към съзнателен живот

nameli

Участници
  • Общо Съдържание

    8
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от nameli

  1. Честито Рождество!Мъдрост,Любов, Истина! Бог царува на небето, Бог царува в живота Да бъде Името Му благословено.
  2. Нямам право да давам съвет,защото аз проявих слабост.Сега оставам с разкаянието и молитвите си. Нека жената да запази детето.Въпреки ,всичко да има вяра!
  3. Пак благодаря за куража,който ми вдъхнахте.Мнението на мъжа ми накрая беше:"Готов съм за още едно дете,ако отношенията ни са добри."Не го виня.Това е важно условие,а ние често сме на ръба.Дилемата е била решена вече.Днес на видеозон се видя плоден сак,но вътре имаше ембрион, който е спрял развитието си преди три седмици.Лекарят беше категоричен.През цялото време се молих всичко да е според Божията воля и според Божията любов.Мисля,че е така.Остава да разбера,защо ми се случва това.
  4. Сърдечно ви Благодаря! за мненията.Може би наистина проблемът е между моя ум и сърце.Той не ме изнудва директно.Казва да си помисля добре как живеем с него.желае да запази (може и формално) семейната структура, но да има повече лична свобода под формата на време и финанси.Просто не чувствам подкрепа.Може би вече е късно да решавам.Леко прокървих.може да е от мислите и чувствата ми.Или да не е толкова зле,засега.Утре съм на лекар. Имала съм случаи да не послушам сърцето си и да съжалявам и обратното.Затова при всичкия здрав разум се замислям,вместо да реша "разумно".Вярвам,че да се роди дете е благословия,но не се чувствам достатъчно силна духовно да поема цялата отговорност за мира в семейството.Ако нещо не ми харесва да си трая за да има мир.
  5. Бременна съм без да сне планирали.Мъжът ми не иска "усложнения".Имаме 1 дете на 4г.Няма ХАРМОНИЯ в семейството.Той казва "ти имаш проблем,не си наред,затова не се разбираме,ако можеш да се справиш сама раждай' Така звучат думите му накратко.Сърцето ми казва Да! на Живота!Но положението е друго.Моля за съвет.
  6. Братски поздрав по случай новата учебна година! По повод възпитанието на децата Учителя съветва то да става насън.Ако искаме нещо ги да научим, да им го прошепнем докато спят.Има наука Сугестология.Доколкото ми е известно тя се основава на същия закон за внушението и е разработена от българин.Знаете ли нещо по въпроса.Споделете вашия опит.
  7. Присъединявам се с ентусиазъм!Както разбирам "Тайната молитва" е с текст - свободен?Ако има точен текст, моля, напишете го.
×
×
  • Добави...