Jump to content
Порталът към съзнателен живот

THE_CuRSeD

Участници
  • Общо Съдържание

    4
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от THE_CuRSeD

  1. Да да. Без млечни продукти, без яйца, опитах ама ми е много. За такива неща вече трябва да имаш много по -голяма воля от колкото се изисква. В край на сметка главната цел е постигната, да не се изяждат животни, не че ще помогне това да не разрушим тая планета, но колкото повече се замислят по този въпрос, толкова по добре. Ние хората разрушаваме собствения си дом, нашата планета, не е нужно с нас д аповличаме всички организми!
  2. Ох незнам, направих вече три месеца от както съм Вегетарианец и ми се иска да си хапна нещо соево нали все пак е заместител на месото, но в моя ... град няма нищо, пуснаха една ... в Билла магазин, ... нито соеви топчета, нито тофу, нищо с соя няма, просто е нечовешко, такъв селски град сме, че просто човек си няма на идея! Бележка от модератора: Моля, спазвайте добър и положителен тон в постингите си. Благодаря!
  3. Благодаря за информацията и се извинявам ако съм отнел от безценното ти време и времето на другия потребител който е дал мнение по моя въпрос. Но ако не попиташ някой опитен в това няма да разбереш, а форума е хубав за тази цел.Пак благодаря много!
  4. Здравейте! Казвам се Крис, попринцип съм странна личност винаги искам да опитам нещо ново и ново. И тъй незнам какво е точното определение за вегитарианец, но вече от месец си играя с мойта така или иначе силна воля, цял месец без абсолютно никакво месо, като се има напредвид че майка ми, сестра ми, и баща ми са заклети месоядни, найстина трябва силна воля за туй нещо, но мисля, че месец е достатъчно време за да разбереш, че можеш да пребориш изкушението за месо и да се отдадеш на здравословен живот. Попринцип отдавна исках да стана Вегитарианец, но в един хубав слънчев ден гледах един прекрасен научно- популярен филм в който се разправяше как хората избиват животните за храна, унищожават им средата на живот и в крайна смета не я възстановяват. Знам, че аз не съм убиец лично но реших че това като ядеш някакво готово месо от магазина или в ресторанта, вярно, че ти не си го убил но за мен това си е един вид гавра над трупа над животинчето.И тъй този филм беше моето вдъхновение и вече един месец се боря с психиката и волята си. Но искам да попитам, много теми са изписани, прочетох 5-6 страници, ще ми отнеме много време доакто прочета всичко, и тъй въпроса ми е следния: Дали някой може да ми препоръча някоя книга за вегитарианството или да ми даде списък с неща който мога да ям без да са краставици, домати, сирене, кашкавал, топени сирена защото вече ми става еднообразно да редувам едно и също. И другия ми въпрос е има ли някакъв заместител на месото защото вече почва да ми липсва, не че ще се откажа просто решението е взето и няма да се откажа, но ако има някакъв заместител ще съм доволен ако споделите. Благодаря ви предварително!
×
×
  • Добави...