Jump to content
Порталът към съзнателен живот

tanq_ps

Участници
  • Общо Съдържание

    9
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

За tanq_ps

  • Рожден Ден 4.12.1970

Метод за Връзка

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

tanq_ps's Achievements

  1. Ето това е истината - не може да се обучаваш само върху другите. Всеки е чувал за разни проблеми и неприятности на близки, но едва когато нещо ти се стовари, и лично изтърпиш болката, мъката, тогава ти "светва лампичката". Но затова сме на тоя свят - да си научим урока. Някои по - рано, други по - късно. Напоследък, явно съм "понаучила" нещо, много бързо схващам хората, и се старая да се дистанцирам от тези, които ме товарят с негативизъм.
  2. Чстита Нова година !!! На всички съмишленици желая здраве и късмет, предимно, и сила, за да се справят с новото, което ни предстои!
  3. Здравейте, приятели! Ще добавя по темата едно лично изпитано от мен премеждие. В предишната си работа имах много проблеми и неприятности от началника, работех в поделение на МО. Въпросният началник тормозеше почти всички, в смисъл от 50 човека - 45. Останалите си бяха негови хора - по манталитет, възпитание и т.н. Аз работех на 5 метра от неговата врата, и като ме извика 3-4 пъти - целия ден се проваляше. Бях прочела в една от книгите на П. Дънов нещо по темата и реших да опитам . Начинът е следния - когато ти се наложи да си в присъствието на такива хора, затваряш за момент очи, рисуваш или си изграждаш мислено една окръжност от бяла светлина около главата. изпробвах го един път, когато много ми писна, и се оказа , че работи. Обградих се с бяла светлина, и след неприятната среща с неприятния човек, се оказа, че не се чувствам толкова зле , както предишните пъти. Това беше преди 5 години, смених си работата точно защото прецених, че не ми стига енергията да се боря с по - силните енергийно от мен. И че е по- добре, вместо да се хабиш да се бориш с "вампири", по-добре да се съхраня за децата си, за другите ми близки хора. Дано да не ви досадих с мойте писания, но това е личен опит. Ще ми е интересно да споделите и вашия опит.
  4. Идеята е мн. добра, казвате кога и къде. Който има възможност, ще дойде. Нали не свършва света, все пак, да се надяваме, че срещата няма да е първа и последна!
  5. това е за много напреднали, може да си изберем едно, и да се опитаме, например една седмица да го спазваме.аз съм опитвала, много е полезно
  6. здравей, Макс!приятно ми е да се запозная с всички тук! а заправилата - много е трудно да се спазват, изкушениата са много. и трябва да си много , много силен, когато ежедневно срещу теб се появяват разни ситуации, и хора, в повечето случаи нямащи нищо общо с "10-те ...".но когато ми е много трудно, отварям си някоя книжка, прочета си, и поне ми става по-леко
  7. ааа, добре, щом "тук" сме се събрали, пак е нещо.много е трудно наистина да намериш с кого да поговориш.аз познавам (лично) само двама души - една приятелка и един колега, с които мога да говоря на тези теми, но не ги виждам често. вчера съвсем случайно попаднах на "портала", и съм много радостна, че има толкова много теми, и участници.
  8. здравей, синева.знаете ли дали в софия има някакъв клуб, където се събират съмишленици или нещо такова
  9. здравейте, аз съм нов участник. според мен в днешно време за правила е много трудно да се говори, хората са се затворили в сивото ежедневие, чудят се как да оцелеят... радвам се, че има и такива, с които може да се поговори на тези теми
×
×
  • Добави...