Jump to content
Порталът към съзнателен живот

tattoo

Участници
  • Общо Съдържание

    3
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

tattoo's Achievements

  1. Здравейте, моля споделете, не мислите ли, че наркотиците ни доближават до нашите водачи, чрез тях ние можем по-осезателно да усетим тяхното присъствие, това, че са до нас, че не сме сами, и че сме специални, което би ни помогнало да вярваме повече в нас самите, и в информацията, която имаме за света.
  2. И если это так, то что есть красота, и почему ее обожествляют люди? Сосуд она, в котором пустота, или огонь, мерцающий в сосуде? - учихме го в училище едно време. Уви, не мисля, че има общо между вътрешната и външната красота, дори наопаки, специалните хора Бог е предпазил с неатрактивна опаковка от консуматорите, които нямат рецептори да видят стойността отвъд опаковката. Не казвам, че е лошо да си красив, в това е поезията на живота - младостта, красотата, но все пак, това не е най-важното, и не то определя стойността на човека, а същността му, а който се влюбва заради опаковката, е нещастен комплексиран и зомбиран от медиите човек. Уви, много хора в България са така, особено това се отнася за мъжкия пол, и това определено разваля вкуса на живота. защото колкото и да си красив в момента, си даваш сметка, че това е преходно, и какво ще се случи след 10 год., когато човекът, когото ти си избрал за твой партньор и баща на децата ти, да речем, те предаде заради своите комплекси? Изобщо, когато красотата е резултат на вдъхновение и желание да дадеш на живота жизненост и мечти, е най-хубавото нещо, когато е следствие от страха, че ще останеш извън прожекторите, и те кара постоянно тревожно да се взираш в огледалото и постоянно да дялкаш нещо по себе си, което си е една себеомраза, е едно от най-лошите неща, защото то те кара да се чувстваш зле.
  3. Какви играчки да изберем за нашето бебе и дете? Играчките които развиват неговото мислене или технологичните играчки, играчките на новото време? Дървени, пластвасови или метални и от изкуствени материи? Български или китайски? Какво трябва да знаем при избора на играчки за децата ни и с какво да се съобразим, пазарите са масово заляти от всякакви итрачки от 1,00 до 100 и над 100 лв.
×
×
  • Добави...