Jump to content
Порталът към съзнателен живот

КирилЗен

Участници
  • Общо Съдържание

    12
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Репутация Активност

  1. Like
    КирилЗен got a reaction from АлександърТ.А. in Глобалното затопляне   
    именно. Земята ще я Бъде, и всъшност до проблем ще се стигне, ако 4ове4еството продължи да се развива още пловин -един век в настоящата пагубна посока, ако се стигне до глобална катастрофа в близките 10 години, тогава пове4ето видове ще бъдат спасени от из4езване.
    п.с. надявам се следващия Потоп да е по-ка4ествен от предишния, , 4е предния път комай на мястото на мамутите и саблезъбите тигри са се намъкнали предците на лихварите и на политиците...

    п.с. шелфовите ледници имат свойството да се топят
    не постепенно, а по4ти мигновенно. Такива ледници са северната полярна шапка и ледниците в заливите Рос и Уедъл на Антарктида.
    Тези ледници поддържат континенталните ледници върху Гренландия и върху самата Антарктида, така 4е като му дойде времето , събитията ще се развият бързо- преди ве4ерните новини да успеят да ги отразят.
    Последният път като се е слу4ило нещо подобно, ъгълът на земната ос се е изместил с близо 15 % заради промяната в центробежната сила.

    каквото има да става-ще става, който може да плува-ще плува, който може да кара сърф-ще кара сърф, който може да се катери по скалите или да лети с парапланер-това ще прави, а който може само да иска да взима пове4е -най-накрая ще дойде време да си връща вересиите.
    Какво ако се вдигне морското ниво с 400 метра? да не бида стигне до езерата, що ли?
    Какво ако раздруса 11 по рихтер ? да му мисли който се е заврял в панел.Единствено ако нищо не стане скоро и хората продължат да секат гори, да леят бетон, метал и стъкло и да горят нефт както си знаят- тогава ве4е ще стане страшно!
×
×
  • Добави...