Jump to content
Порталът към съзнателен живот

doktora

Участници
  • Общо Съдържание

    3
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

За doktora

  • Рожден Ден 17.09.1961

Профил Информация

  • Пол
    Мъж

Метод за Връзка

  • Yahoo
    ggivanov

doktora's Achievements

  1. Здравейте Пиша това защото не зная какво да правя къде да отида а съм такъв голям патриот.Такова падение не съм очаквал Толкова малко хора са останали.Толкова голямо безчовечие и безразличие.Ние не пазим чисти градовете и селата та какво остава за природата.И добре че не пазаруваме с текстилени торбички че ще се замотеме в парцали до гушата не че сега не сме.Ние сме единствените в света които изхвъпляме стъкло,хартия и битови отпадъци в едно. А за наилоновите торбички поне вятъра ги чисти не много далече.А човекът се разумно същество само че в нормална държава.Защо германеца не го мъчат такива мисли за природата идома му ами той просто я пази и чисти Иначе сме велики и модерни.Тези кито идват след нас не се и замислям защото ние ги създадохме а те модерно облечени говорещи английски и безразлични газят боклуци до шията.
  2. Здравеите.Много хубава и интересна е темата за историята на България. Толкова интересна че от толкова дълго никой нито се интересува нито пише нещо.Ние и за това и толкова знаем за собствената си историа.Ние по скоро се интересуваме кога е роден Маикъл Джаксон и кога е създаден някой тъп американски филм от колкото къде и кога е създадена славянската азбука.Иначе сме много велики и много древни само дето не знаем кога и от къде.Толкова много теории и хипотези и една с една не съвпадат,толкова противоречия на българските историци, че не зная на кого да вярвам. Срам ме е Паисие ама не че съм българин, а че никой не пише истинската история.
  3. Изкуството е голяма работа ама за хората на изкуството за нас остава само удоволствието.А днес и едното другото се правят само за пари.Изкуството според мен не е 100% интелектуален труд а 50 % от това е сръ4ност Изкуството е духа облика на цивилизциата,зрелище ако щете,хармония. Всеки изкуство не може да прави. Изкуството едадено от Бога
×
×
  • Добави...