Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Sarkis_999

Участници
  • Общо Съдържание

    17
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Метод за Връзка

  • Website URL
    http://www.epc-varna.org/locales/bg/study/articles/page.php?id=108
  • ICQ
    0

Профил Информация

  • Интереси
    Новият световен ред. Илюминати - зидари - масони. Те са строителите на този нов световен ред. Онова което е описано в откровението на Йоан се случва и днес пред очите ви , но питам ви можете ли да го видите? . И тъй като админите постоянно ми трият темите по този въпрос или ги заключват , съм принуден да ги напиша тук. Ето един сайт който говори сам по себе си за какво става дума : http://teosfera.narod.ru/linkskonspiraci.html<br /><br />Повече по тази тема има в моят сайт , където може да се говори свободно и без цензура ,която лично на мен ми се налага да търпя тук .

Sarkis_999's Achievements

  1. Не е без значение. Ако всички се наричаха еднакво тогава как ще бъдат противопоставяни един на друг. Ако християни и мюсюлмани се наричаха по един и същ начин как ще се създаде конфликт между тях . Трябва да има бели - черни - червени , защото ако всички са бели по трудно може да се насади омраза между тях , а ако няма омраза как ще станат войните. Принципа на мосоните(илюминатите) е разделяй и владей .
  2. На мен лично ми е все тая , какво ще ми дадат да ям. Ако има кой да ми готви вегетарианско , ма като няма . Много ми е интересно какво си готвят вегетарианците: 1 понеделник - 2 вторник - 3 сряда - 4 четв. - 5 петък - 6 събота - 7 неделя -
  3. Ми всъщност тези които разпространяват тази псевдоинформация са руски учени. http://kolibka.com/2.html - филма се казва " Великата тайна на водата "
  4. Всеки има различен мотив за вегетарианството. Не бих казал, че милионите вегетарианци по Земята са просветлени. Вегетарианството, като принцип на чистотата и ненасилието, е по-скоро условие за проява и развитие на духовността в човека. НО аз мога да съм не насилник и чист и да вървя по пътя на духовното , без яденето на месо да ми пречи. Месото не ме прави звяр и не помрачава мислите ми.Условията за проявата на духовното у човека са нещо субективно . То е като почвата и климата. Всяко растение обича определена почва и само там може да се развива.Простото неядене на месо не е условие за проява на духовенство у някого.То е следствие от духовенството.Защото ние всички се раждаме и ядем това което ядат другите и след това в нас става нещо и започваме да гледме по друг начин и това води вече до неяденето при някои хора. Неяденето на месо е хубаво нещо , защото не се убиват животни , но нищо повече.То е акт на милосърдие , а милосърдието е акт на духовното у човека.НО причината може да я има и без да се проявява следствието.
  5. Охо, казва се и още как! Само че текстовете, в които е казано са старателно премахнати от Библията, защото на някои "християни" така е било угодно-да си похапват мръвка на корем. Но такива текстове се пазят В Есейсткото Евангелие от св. ап. Йоан (Арамейски ръкопис, съхраняващ се във Ватиканската библиотека): Бог е определил на зверовете също да ядат растения . Но ядат ли ги те сега.Ако трябваше сам да убивам животно и да се храня с него никога нямаше да ям от това месо.Само че е по - лесно когато някой друг го е убил и обработил след това. п.п Разбира се тук стигаме и до един друг проблем - "контролиране на съзнанието".Липсващите евангелия ,които не фигурират в библията , за да може така наречената библия да служи на определени цели ,е само част от контрола на съзнанието ,което се прави над хората.Ако тази част я имаше в библията може би сега щяхме да ядем само трева. Но...има и нещо друго което ми направи впечатление: Телата стават това ,което е храната ви,/както и духът става ,това което мислите Кое е по важно тялото и душата или ДУХЪТ. Да не забравяме че исус е съживявал мъртвата плът . Защо и човек който има положителни мисли да не я съживи в себе си. Нека не забравяме че вегетариянството не е само простото неядене на месо.То е в същността си философия , просветление. Но първо човек получава просветлението , а после става вегетариянец. Но нима не е възможно и другото , човек да е просветен и пак да си яде месо(разбира се ако има ,кой да му го приготви). Сарк - плът , а какво е ИС - ? САР - означава планина . НО да не спорим на тази тема . Защото какъв смисъл . Дали е плът или планина няма значение. Това е просто име . Разбира се това са значенията на само 4 от буквите , а името не свършва там. Така както Стефанус означава венец , а не да се вади само Стеф от името и да се правят интерпретации. Пак ви казвам това е персийско име от 6 век и не се казва превода му на бълг. Всякакви други неща са да търсиш под вола теле.НО щом искате търсете. УСПЕХ.
  6. Смятам да направя опит с вода.Не е важно дали го чува човешкото ухо. Значи няма как да се запише тази честота със обикновенна техника. Тогава мога да пробвам с музика на бах , бетовен или моцарт. Водата също се активизира при тази музика.
  7. Името е древно персийско от VI век . Използва се от арменците. Аз съм на половина арменец. Но в именника на арменските имена не се споменава превода на името. Но на арменски думата "САР" - означава две неща планина и лед.В зависимост дали ще е с меко "р" или с твърдо. А "СЕР "- значи любов. на руски името би звучало като - сергей на бълг.- стефан на испански - серхио на итал. - серджо на фр. - серш на гр. - сакис и прочие. Но скъпа моя , нима ти не убиваш . Нима вегетарианците не убиват за да се хранят. Нима растеният не са убивани за да се нахрани някой с тях. Каква е разликата между растения и животни .Няма разлика. Всички сме едно и също,но в различни форми.
  8. От няколко дни се мъча да намеря запис на звук ,който да е с честота точно 8 херца. С тази честота трепти и земята.С тази честота се пеят молитвите в свещенните храмове на всички религии по земята. С тази честота водата се облагородява и става жизнена и енергична и е най - добрият антибиотик на земята. Ако някой намери такъв запис в интернет или знае как да се създаде в домашни условия ще се радвам да го сподели.
  9. Пак казвам, аз съм обективен . Не защитавам никой .Всеки рашава какво да прави и не го съдя . Просто си казвам мнението и вярвам във това което казвам. Който има уши нека слуша.
  10. Ако прочетеш два поста по - нагоре ще видиш че съм отговорил на този въпрос.
  11. В така нареченият Рай на хората , на птиците и на всички земни зверове е казано какво да ядат , а именно - трева и плодовете от дърветата. НО след това нещата се променят не само човек яде месо , но и зверовете , а дори и някои птици. Вегетарианците се опитват да достигнат този първоначален ред ,който е съществувал и в това няма нищо лошо. НО също така е вярно и цитираното по -горе. п.п аз не защитавам нито вегетариянците нито месоядците , а съм обективен .Когато човек е в хармония със себе си и със околната среда той облагородява и дава живот . Дори и убитото животно ,което е запазило в себе си ужаса от убиването ,когато попадне на добра почва то не вреди . Така както и най святото , ако попадне на лоша почва до изгнива. НЕ СЪМ КАЗАЛ ТОВА!!! п.п виж евангелие на тома, там исус казва много неща ,които ги няма в библията
  12. Това е любимият цитат на месоядците, който изтъкват в своя защита. Всеки го тълкува както му е изгодно. Според мен смисълът тук е съвсем друг. Самият Исус е нахранил тълпата с хляб и риба. Никъде в библията не се казва да не се яде месо. Напротив казва се , не яжте сурово месо , а го приготвяйте на огън . Казва се още да не се пие кръвта на животното. п.п А за насилието което цари на земята Исус казва: много от вас си мислят ,че съм дошъл за добро на земята , но аз дойдох да дам на света меч.Аз запалих огън и го поддържам.
  13. Ето списък с познати евангелия които ги няма в библията ,защото са били неудобни : 1.книгата на инок 2 еванг. на Тома 3.протоевангелие на Яков 4.еванг. на Филип 5.евангелие на истината 6. евангелие от египтяните 7.евангелие от мария(магдалена) 8.евангелие от никодимус 9.откровение на Петър , вместо него е предпочетено откровението на Йоан.
  14. Aз гледах филмчето.Верно не е много приятно но не мисля да ставам вегетарианец,защото както казва Исус не ви осквернява това ,което влиза в устата , а това ,което излиза от нея.Той казва още блажен лъва изяден от човек ,защото лъва става човек, горко човека изяден от лъв ,защото става лъв.
×
×
  • Добави...