Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Докосване

Участници
  • Общо Съдържание

    4
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от Докосване

  1. Много време не бях чела този форум, а това прозрение така ми допадна, че не се сдържах да напиша своето удивление! Аз в момента съм в творчески застой, поне като външна изява, та съм леко депресирана, но се чувствам достатъчно жива. Не се чувствам веща да тълкувам и коментирам прозренията на Учителя.Само си позволявам да попивам мъдростта, която ми дава допълнителен тласък за живота.
  2. днес и в тази сфера не е важна опаковката а съдържанието Здравейте,пациенти на Токуда!На сайта на болницата ми се отваря само началната.Пък и там ще има само реклама,естествено,затова кажете има ли добър ДЕТСКИ НЕВРОЛОГ и кой е той?!Споделете вашата гледна точка,моля!
  3. Няма какво да се търсят различни гледни точки,това мероприятие може да предизвикава само ВЪЗМУЩЕНИЕ! Не бива деца да се използват за ниЗки цели! Родители, бдете!
  4. Peacemaker! В десятката! Да пречим на децата може би означава да спираме или изкривяваме тяхното естествено развитие... да ги поставяме в среда с измислени от възрастни закони и модели на поведение, а не естествените... Може би като ги караме да заучават тези измислици вместо сами да откриват за себе си света, а от нас да са средата, стимула и свободата.... Може би като изискваме и очакваме от тях от малки да се себедоказват, да се борят, да се подчиняват или чувстват виновни.... Но толкова ли е лесно да ги оставим свободни, да ги пуснем при Бог и едновременно да сме отговорни за израстването им? Напътствайки и обучавайки децата си ,ние обучаваме себе си и се извисяваме по пътя си на себеусъвършенстване/когато последното е наша цел,разбира се/.Но дори да не се стараем особено,ние несъмнено ще сме повлияни положително от присъствието на детето около нас.Убедена съм,че обичта,с която ни даряват и обичта,която ние им даваме ни прави не само по-добри родители,но и по-добри хора.А понякога малките деца правят такива зрели изказвания,че се замислям дали не пренасят "минали" знания?!?
×
×
  • Добави...