Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Under`the`folding`branches

Участници
  • Общо Съдържание

    10
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Репутация Активност

  1. Like
    Under`the`folding`branches got a reaction from Кон Круз in Има ли значение денят и датата на смъртта?   
    Здравейте. Извинявам се, че пускам тук тема, може би не й е мястото тук, ще е добре, ако някой я премести. Нямам опит в тези неща, нито нужните знания, но ме измъчва един въпрос...Има ли някакво значение денят и часът на смъртта, а също така случайни ли са съвпаденията, когато някой почине на рождения си ден или на рожден ден на свой близък? Питам, защото в семейството ми се случват странни съвпадения.

    Вуйчо ми почина на рождения си ден-ставаше на 30 години....
    Дядо ми почина тази година след неочаквано открит тумор в белите дробове, сърцето му спря след операцията за премахване на тумора, 1 ден след самата операция, точно в деня на моя рожден ден...Винаги имаше навика да ми се обажда в този ден по телефона, за да ми го честити, беше правило за него...Тази година се е разболял, не бях в града, когато му правиха операцията. Правили са я преди рождения ми ден. 1 ден е бил стабилен, а в деня на рождения ми ден, когато пътувах с влак към него, точно в часа на моето раждане преди 22 години, той е починал. Ужасно звучи и това беше най-тъжният ми рожден ден.

    Имат ли някакво значение часовете и дните на смъртта? Чувствам се като проклета, че точно в моя ден изгубих скъп човек, сякаш имам някаква вина и Бог ме наказва...Ще се радвам да чуя мненията ви, дано не съм права.
×
×
  • Добави...