Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Smireniq

Участници
  • Общо Съдържание

    8
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Метод за Връзка

  • AIM
    http://s1.bg.bitefight.org/c.php?uid=907
  • Website URL
    http://circuitry.hit.bg/index.html

Smireniq's Achievements

  1. Не съм бил на такъв режим , но може и да опитам.
  2. Съгласен съм с cveta5 i niki0912.някои неща в Библията са били променени и за това аз не вярвам на много неща в новия завет.Въовще Новия Завет(според мен)е дело на император Константин и църквата.От почти 80 Евангелиета са канонизирани само 4 а и те са редактирани.Така че само от Библията неможем да разберем напълно кой какъв и какво в деиствителност е проповядвал Христос.Всъщност за Него знаем това което църквата иска.
  3. Магиите не вияет на всички.Не вияет на тези които вярват в себе си и в собствените си сили.Важен фактор е самовнушението.То е напълно достатачно.Самовнушението се постига по различен начин-Молитви,Формули ,Ритуали и т.н.Целта е да обедиш подсъзнанието си в своята безопастност,сигурност и неуязвимост спрямо магията.И не вярвам че магии могат да се развалят само от хора с дарби "дадени им свише".Магията е ритуал направен от предмет Кодиран с мисъл(от Мага )насочена към "омагьсания". Следователно омагьсания може да се предпази чрез силата на своята мисъл.
  4. Не мислиш ли Latina че молитвите се збъдват (и желанията)не защото Някой от горе го прави а защото ние го правим чриз нашите мисли и чуства .Не е честно ако Някой горе збъдва и лоши "молитви".
  5. Прочетох доста интересни мнения.И се питам какво Ви кара 1.да си мислите че има БОГ. 2.Четрябва да изпълняв Неговата воля.3.Че Тои иска да изпълните Неговата воя. Не е ли най-добре всеки да живее така както мисли и чуства за правилно. Защо си мислите че да живеем за БОГ е правилно. И от къде можете да знаете какво иска Той. Несте ли дошли всички Вие сами да творите жевота си със собствени сили а не да се молите и постсянно да Му опявате-дааааай искааааааааам това или онова.
  6. Привет на всички.Влизам в саита от мн.време а чак сега реших да пиша.Винаги съм се питал защо в компанията на някои хора се чуствам добре,а с други ми е неприятно,дори мн зле понякога.Ако и вие сте преживявали същото и знаете повече неща пишете.
  7. Psihotronik , kakvo raboti6 Моля, пишете на кирилица!
×
×
  • Добави...