Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Alexander1303

Участници
  • Общо Съдържание

    9
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Метод за Връзка

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Alexander1303's Achievements

  1. Да това е външната страна на нещата, но когато си свързан вътрешно с такъв човек нещата изглеждат по друг начин и разбира се въпросът "какво да направиш и как да помогнеш" остава неразрешен (поне за сега) !!!
  2. Това значи ли, че над 10 пъти си срещал "Господар", но заради средата и хората не си могъл да общуваш с него?
  3. Напълно подкрепям това мнение. Мой много близък човек е клошар!!! Как ми се иска всичко да беше част от някаква комерсиална схема!?
  4. Е няма ли кой да се отзове на това??? Толкова много теми, духовно извисени хора, а тук никой не пише!!!
  5. Еми тогава в този ред на мисли всеки "културен" човек трябва да е високо духовен и дълбоко нравствен! Защо това не е така в днешно време?
  6. Добре аз съм нов и не разбирам, та нали в основата на Християнството както и учението на Учителя е Любовта, качества на която са всички тези белези, които ти преписа на културата???
  7. "Някъде" четох че, БОГ ражда религията (новата информация слиза при човека под формата на откровения и нравсвтени норми), от религията пък произлиза културата, а тя от своя страна създава цивилизацията!!! Та може би цивилизацията върви към края си, щом културата е изгубила връзка с първопричината???
  8. Прочетох книгата разбира се и от тогава не съм спирал, май не се изразих добре в предния пост!!!
  9. Здравейте, аз съм нов тук и се радвам че открих този сайт!!! По време на един от трудните периоди в живота ми (преди 12 години), майка ми беше намерила книга на Учителя (не знам от къде) и понеже тя не чете, книгата просто си стоеше в една от стаите!!!
×
×
  • Добави...