Jump to content
Порталът към съзнателен живот

ahav

Участници
  • Общо Съдържание

    6
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

За ahav

  • Рожден Ден 31.10.1977

Профил Информация

  • Пол
    Мъж
  • Местоположение
    Sofia
  • Интереси
    Музика, изкуства, спорт, жени, духовно развитие

Метод за Връзка

  • Skype
    until_the_end77

ahav's Achievements

  1. Пробвай инициация в рейки - там освен, че се вдигат енергийните нива, се помага и при изчистването на всички планове - физически, енергиен, ментален, духовен, може да се чисти и кармата. Не знам какво спортуваш, но практики от типа на йога и цигун успокояват духа и балансират енергията. Можеш да работиш също с осъзнаване, изкарвай свободно емоциите си без да ти пука каква евентуална реакция би имало, прави различни медитации - мисля, че груповите такива особено помагат. Можеш и да подпреш малко нервната система с билки и хранителни добавки. Разбирам те много добре, тъй като имам подобни проблеми, не съм ги решил още, но действам
  2. Благодаря за отговорите и помощта. Използвах някои от нещата, а други ще изпозвам за в бъдеще. Появиха се и теми за размисъл. Много интересни ми бяха темите с дадени линкове за негативно въздействие. Според мен основният проблем е точно в лесна податливост на чужди негативни въздействия и страхове, трябва обаче да разровя в причината, за да открия първоизточника и първопораждането. Това е доста отдавна и решението ще трябва да го търся в по-дългосрочен план, явно ще трябва да променя някои неща в себе си. Иначе открих негативно въздействие и в настоящето, ще го неутрализирам доколкото е възможно. Но с такива най-вероятно тепърва ще има да се сблъсквам много като всеки човек и просто трябва да повиша своята устойчивост. Методът Силва използвам отскоро (2-3 месеца) и само за здравословни неща. Определено не съм го използвал да търся материални придобивки . Благодаря пак на всички! Усмивки и повече слънце!
  3. Здравейте! Имам известни езотерични познания. Около мен и близките ми се случват неприятни неща, това е някакъв вид негативна енергия, не мисля че става дума точно за магия. След известно стабилизиране, през последните две-три седмици тези неща са се засилили сериозно и има опасност нещата от енергийно ниво да преминат на физическо с много застрашителна сила. Молбата ми е - може ли някой да ми каже призив, с който да потърся помощ от духовни помощници от силите на доброто? Има ли някаква формула или заклинание, има ли някаква група, към която мога да се обърна? Имам духовни помощници по метода Силва, но последните дни трудно се свързвам с тях и мисля, че не са достатъчни. Може би проблемът е в самия мен, не знам, но вече трудно контролирам нещата. Ще помоля за бърз отговор, проблемът наистина е спешен.
  4. Мерси за отговора. А как се ползва сребърната вода при гаргара и вътрешна употреба - разрежда ли се във вода или не?
  5. Може ли да се прилага сребърна вода локално в гърлото и в носа при известен алергичен момент?
  6. Здравей, Prana_Plovdiv. Аз също се интересувам от лечение с прана. Прочетох съм първата част, преведена на български. Свалих си на руски и втората част - за напреднали, но още не съм я чел (може би и не му е времето още) Как мога да се запиша на курс и да придобия практически познания? Сканирането ми се вижда най-трудно Има ли вариант за сканиране чрез визуализация, не просто чрез осезание на дланите? Слънчев ден!
×
×
  • Добави...