Jump to content
Порталът към съзнателен живот

rossi22

Участници
  • Общо Съдържание

    4
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от rossi22

  1. Здравейте отново. Много благодаря на Кристиян за отговора, и съжалявам че по-рано не можах да пиша. Тълкуването ти е в правилна посока и в общи линии е много вярно. С изключение само на съкращенията на работа. Относно комбинацията Влюбените и Папата, си прав че значи добър брак, аз също съм го срещала като тълкуване. Благодаря и за разяснението относно значението на Влюбените.
  2. Здравейте и от мен, аз също съм начинаеща. Интересувам се от Таро от около два месеца и редовно чета този и други форуми. Искам да помоля някой да обясни по-подробно специално гледането с три карти, защото прочетох много различни начини на тълкуване на картите,и съм малко объркана. Също така някой ако може да препоръча книги за Таро. ( вече прочетох “Таро вратите навътре”, която Мона беше препоръчала, много хубава книга, а “Самоучител по Таро” така и не можах да намеря, вече е изчерпан навсякъде) Затова някой ако може да препоръча книги за начинаещи които ще помогнат в навлизането ни в света на картите Таро моля да сподели. Имам и още един върос картата Влюбените винаги ли визира появата на трети човек във връзката, дори при въпрос свързан с работа? Имам в напредвид следното, днес попитах дали свичко ще бъде наред в работата на моя приятел и се паднаха – луната, 2 пентакли и влюбените подкрепени от папата. Според мен картите ми показват че той в момента се намира в период на депресия, тъга и заблуда но скоро този период ще премине и ще срещне някой ( жена ). А Папата не можах да разтълкувам значението му в тази комбинация.
  3. Мона много, много благодаря! Наистина много ми помагна, сега вече знам тази комбинация какво значи. Всичко най-добро. Поздрави
  4. Здравейте,от скоро се интересувам от картите ТАРО и все още не сам сигурна в правилното талкуване на значението на картите и съчетанията им,а зададох много важен за себе си въпрос.Моля,да ми помогнете за правилното им разталкуване.Въпроса е ."Ще имам ли съвместно съжителство с мъжа...?" и се паднаха следните карти:Умереността,Папата,Влюбените.Предвар ително Ви Благодаря за указаното съдействие.
×
×
  • Добави...