Jump to content
Порталът към съзнателен живот

bradpitlookalike

Участници
  • Общо Съдържание

    3
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от bradpitlookalike

  1. Да, обаче когато има такова несъответствие не е ли по-добре? В смисъл човек, който е златната среда? Аз поне така го тълкувам. Аз под това разбирам човек, който обединява и едното и другото.
  2. А смяната на малко име дали променя характера? До каква степен е внушение ("Имам ново име, значи съм друг човек вече.") и до каква наистина се променя характера. Забелязват ли се промени малко след промяната, да речем една година след това? Би трябвало да е истина, защото името според мен е съдба, етикет, като си смениш името си сменяш етикета и затова трябва внимателно да се подхожда, за да не се окаже, че със старото е по-добре. Надявам се при мен новото да ми е на късмет, и да намеря спокойствието. Ти сама каза, че сегашното ми е леко и по-нестабилно. Аз лично за себе си знам, че вярвам в тези неща, още повече, че много хора, които познавам и които официално не вярват и отричат нумерологията са казвали "Името е съдба". Малко си противоречат.
  3. Здравейте на всички във форума! Извинявам се ако нахалствам, но искам да попитам за смяната на малкото име. Това несъмнено окозва влияние върху живота, но искам да попитам някой дали премахването на една буква от малкото ми име ще ми донесе нещо добро или обратно? Защото искам да си го сменя, обаче не знам как седят нещата от нумерологична гледна точка. Всъщност моето мнение го добавих в темата "Примерен нумерологичен хороскоп", така че пишете там.
×
×
  • Добави...