Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Iv.Qnakieva

Участници
  • Общо Съдържание

    6
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от Iv.Qnakieva

  1. Да ЕЕГто е с по -голяма продължителност само когато специалиста прецени ,че има проблем,който може да се засече със самото ЕЕГ!
  2. Здравейте,по природа съм човек ,който подава ръка на всеки ,който има нужда. Така ,че освен проблемите с лечението на епилепсията има и други жизнено важни неща ,като образование и интеграция. Но за да постигнем успехи ,не трябва всеки сам да търси решение на проблема ,а да го споделя с колкото се може повече хора за да се разбере ,че има проблем. Трудно е много е трудно за родителите да приемат ,че детето им има епилепсия.В повечето случаи се оптват да прикриват заболяването,защото нашата общественост не е запозната с това ,че с епилепсията може да се води и нормален начин на живот. Ако някой има въпроси да ги поставя във нашия сайт и там ще намери коппетентен отговор!
  3. Да за епилепсията може да се каже,колкото пациенти толкова различни комбинации от лекарства и дози. През ноември месец миналата година имахме конференция в София на която присъстваха известни невролози-Доц.Божинова , д-р Литвиненко ,д-р.Димитрина Христова,доц.Колев-неврохирург ,д-р Кр. Минкин също неврохирург.И там беше засегнат въпросът за хомеопатията.Лекарите категорично отхвърлиха спирането на традиционната медицина и оставянето само на нетрадиционната ,даже дадоха примери ,когато родителите са решили да опитат това илекарят не е успял да ги убеди да се откажат ,от което детето се влошава ,изпада в епилептичен статус и кома.С много усилия са успели да го спасят ,но с последствия.а също познава жена с епи ,която е опитвала и съжалява за това,също майка сподели ,че в опита си да помогне на детето си е навредила ,когато е загърбила традиционната медицина. Аз пиша активно и в бг-мама,така че който желае да погледне и там. А в по предните страници друг наш представител е пуснал сайта на нашата организация ,но излежда не сте обърнали внимание!
  4. Аз не искам да съдя никого.Но самото заболяване епилепсия е достатъчно сериозно,за да решаваш сам с какво и как да се лекуваш или да спреш лекарствата сам ,без лекарско предписание.И за мен беше стресиращо ,когато научих за последиците при някои пациенти спряли произволно лекарствата. Човешкия мозък за съжаление е все още загатка за медицината. А всеки пациент има право на второ мнение на специалист. От опит зная,че има родители ,които имат проблеми и колкото и да им се казва как да постъпят ,не искат да се решат да сменят специалиста. Убедих се в думите ,че насила може само да се вземе ,но не и да се даде! Дано да разберете смисъла.
  5. Ето тук съм написала с кое не съм съгласна. А повече за асоциацията ни можете да прочетете в нашия сайт: www.frde.org
  6. Здравейте,случайно попаднах на този форум и с учудване констатирам колко объркваща имформация за епилепсията имате. Епилептичните пристъпи не са свързани само с припадане.Не винаги при пристъп има пълна загуба на съзнание.И не съм чувала лекарите с лека ръка да слагат диагноза Епилепсия. Аз като представител на Асоциация на родители на деца с епилепсия ,съм запозната достатъчно добре с проблема епилепсия! merilain,твоята постъпка е много безодговорна и дано да няма последици.
×
×
  • Добави...