Jump to content
Порталът към съзнателен живот

inana

Участници
  • Общо Съдържание

    6
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

inana's Achievements

  1. Първо няма нужда някой да се чувства виновен, но грешиш и приятелката ми е много уплашена, но аз ще потърся друг начин да й помогна. Чела съм почти всички твои постове, както и Таро-хороскопите ти. Уважавам опитът и мъдростта ти, така че осъзнавам че имаш много сериозни причини да не обсъждаш темата. Приемам твоя отказ да я коментираш. Ще се съобразя с това.
  2. Благодаря много на Мона и на Flam_e. Темата ми е интересна по следната причина. Моя много близка приятелка се върна от родния си град, където гадателка й гледала на карти Таро - доколкото разбрах с 3 колоди. Паднала се карта Магьосника в съчетание с още 3 карти. Гадателката казала на моята приятелка, че когато се паднат тези 4 карти една до друга, говорят за направена магия от завист срещу семейството й и по-точно срещу мъжа й . Той е доста известен човек. Тя й казала имената на картите, но приятелката ми не ги запомнила. Тогава се замислих, че имам 6-7 книги за Таро,чета по форумите, но никъде не съм срещала съчетания, означаващи енергийна намеса отвън. Прегледах снощи отново и единственото , което срещнах беше в "Картинен ключ към Таро" на Уейт: "Повтаряемост на картите при подредбата - в правилно положение Четири десетки - проклятие" Смятам да питам картите "Има ли направена магия на Б. и М.?" първо на 3 , после на 7 карти и да видя какво ще ми кажат. Приятелката ми вярва много на тази жена, тъй като всичко , което тя й е предсказала преди 7 години, се е сбъднало.Затова и аз гледам сериозно на този въпрос.
  3. Има. Би ли споделила своя опит?Благодаря!
  4. Има ли някакви константни съчетания за направена магия?
  5. Здравейте, Благодаря много за този прекрасен форум. Аз чета много за Таро отдавна, но много трудно навлязох в картите. Използвах колодата на Уейт. Преди месец си купих колода Таро на търсещия. Влюбих се в картите и със страстта на влюбена жена се хвърлих отново да ги опознавам. Много ми е трудно да гледам на три карти. Предпочитам подреждане от седем карти, тъй като успявам да вържа едно - две изречения с подлог и сказуемо. Моля да помогнете при тази подредба. 1. Майка на камъните 2. Син на жезлите 3. Императорът 4. 9 мечове 5. 2 чаши 6. Висшата жрица 7. Жрецът Въпросът е следният : Какви са чувствата на А. към Б.? Аз виждам нещата така: До скоро той е възприемал Б. като красива и умна жена , с която са водили приятни разговори- чувства - по-скоро приятелски. Въпреки че жезлите ми говорят за стаена страст макар и неосъзната. Към дадения момент човекът е влюбен и това го измъчва и разкъсва, но се опитва да контролира ситуацията . Мисля си , че успява да контролира действията си а не чувствата си. Към близко бъдеще чувствата му ще се променят, ще еволюират - той ще вижда в нея идеалната жена и ще пожелае да я има у дома си - сериозна връзка. Изтеглих още две карти, ей-така , просто за да съм сигурна - 4 чаши и Влюбените. Тълкувам ги като невъзможност за споделяне на чувствата, връзва се с болката от 9 мечове и необходимост от Избор, след който да последва или не дадено действие. Ще бъда благодарна за всички мнения. Къде греша, какво още не съм видяла. Трудно ми е с дворцовите карти. Може ли да се направи някакъв извод за времето от последните две големи аркани.
×
×
  • Добави...