Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Пеперуда

Участници
  • Общо Съдържание

    11
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Мнения добавени от Пеперуда

  1. аз съм щастлива,за мен е щастие да погледна през прозореца и да видя частица от изгрева,да се усмихвам на птиците и животинките навън,да накарам някое хлапе да се усмихне,да погледам звездите,да подам ръка на някой,който има нужда от помощ,да се забавлявам със семейството си,радвам се на буболечките и пеперудите.Щастлива съм,когато има бури и светкавици,когато снегът е затрупал дърветата...

    Усмихни се на деня,за да ти се усмихне и той :3d_070:

  2. Ако детето вече е здраво, не виждам причина да му се обръща някакво по-специално внимание, освен това, което се очаква от всяка майка към своето дете. Няма нужда от насилване на събитията и от прекалена загриженост от странични хора. Сигурен съм, че родителите и сами могат да се справят достатъчно добре с грижите за детето. Те най-добре могат да определят кога имат нужда от помощ и от кого.

    Какво имаш предвид с думите, че събитията са променили детето? Та то, според думите ти, е само на две-три години. На каква база правиш подобни заключения?

    Привет, :)

    ето някои от промените - плаче много повече и се разплаква от малко,като почти достига до истерия,много по-агресивно е от преди към други деца,изпуска се по голяма нужда (преди да престои в болницата си е било научено на гърне) има проблеми с говора,някои думи въобще не му се разбират(предполагам,че това не е от особено значение) ...в момента друго не се сещам.

    Някъде бях чела,че дете индиго трябва да бъде пазено от стресови ситуации,а в този случай промяната е доста видима.

  3. Привет на всички,

    аз не вярвам в прераждането...въпреки,че съм имала странни сънища,"спомени" и усещания.Смятам,че живееме тук и сега.

    Точно тук и сега правим своя избор за своя единствен(може би) живот.Дадена ни е свободата да изберем сами пътя си...правилен или не...както и след време да понесем последствията от избора си. :)

    Ако наистина живеш тук и сега няма да вярваш а ще знаеш че има прераждане.

    За да не останете с погрешно впечатление искам да добавя за себе си -знам,че сега живея дори и да направя грешка нямам право да се оправдавам с някакво бреме от предишен живот или прочие,знам че за този ми единствен живот Бог ще бъде моят съдник.

  4. Интересува ме,как може да се отрази на едно 2-3 годишно "индиго" сериозна стресова ситуация?

    Детето в момента е на три години и половина.Преди повече от година пребори заболяване с висока смъртност при малките деца.В най лошите моменти не е било с майката,защото не са и позволили да остане с него.Лекарите са се опитвали да го стабилизират медикаментозно,докато не е угаснало в ръцете им,и след това е било сложено на изкуствено дишане.

    Убедена съм,че това дете е "индиго" но основно ме интересува по какъв начин трябва да се подхожда към него (защото това събитие наистина го е променило,но към лошо..просто като попарено,изнервено-въпреки,че майката се грижи добре за него и не го оставя без ласка и хубава дума).Дали е редно да се заведе да му се лее куршум примерно,или нещо подобно?Не съм много запозната с тази част и моля за съдействие.

    Жал ми е за детенцето,все едно крилата му отрязаха.

  5. "А можеш ли да се зарадваш, че си несъвършен. Ако се зарадваш истински, значи си постигнал смирение."

    Аз се радвам на това че съм несъвършен.Аз не искам да бъда съвършен.Колкото ми даде Бог,толкова.Не искам повече.

    Но искам да живея в един по-съвършен свят.Това светът да е толкова несъвършен ме насълзява много.Аз мога да съм щастлив,радостен,но когато си помисля колко е несъвършен светът и се натъжавам. :3d_013:

    Болката ми идва когато се сблъскам с действителността,защото знам че в този свят има нещо тотално сгрешено.

    Грешката не е в хората,нито в мен.В този свят има някакво голямо Зло,което се прокрадва и промъква в сенките и обсебва материята и я кара да се разгражда.

    Ние самите правим света несъвършен и грозен...а той поначало май е едно от най-красивите неща,които ни се случват :) .Където и да погледна виждам нещо красиво ,макар и самотно дръвче.Толкова много красота има около нас,че понякога дъхът ми спира - тук например или тук и тук

    За жалост ние хората сме лоши стопани с криви разбирания,с "цели и принципи" и прочие глупости... каквото и да ни се стовари след време ще сме си го заслужили.

    (ние сме причината,но и РЕШЕНИЕТО)

  6. Привет на всички..

    От известно време в главата ми се върти една идея и смятам,че тук мога да открия хората,които ще откликнат.

    Много често чуваме "мисълта е енергия","мисълта е сила" и т.н. това го използвам в ежедневието си и знам,че действа.Какво ще се случи ако много хора в точно определен час от деня си мислят за едно и също нещо? :)

    Ето какво си мисля почти всеки ден

    -озоновият слой става по плътен и постепенно се възстановява

    -водата става чиста и жива

    -хората стават по-добри и щастливи

    Може да ви изглежда шантаво и по детински,но за мен си струва.Може и да е коментирано някъде,но на мен си ми идва отвътре и искам да го споделя.

    Ето и няколко причини,поради които да се включите

    -23.12.2012 - предполагаемият край на живота на земята (причината според мен - озоновият слой изчезва напълно а ние сме изпепелени,без никакъв шанс за оцеляване)

    -нуждаем се от жива и чиста вода,защото замърсяваме водата по всякакъв начин,най-вече духовно..оттам се получава един грозен кръговрат на злост,насилие,нещастие,болести и т.н.(цитирам от филма Великата тайна на водата)

    -при наличието на грозния кръговрат,който сами създаваме просто няма как да станем по-добри,а само си тъпчем в калта,като поколенията след нас са все по-зле и по-зле

    -НИЕ носим отговорност за света около нас,за птиците,животните,насекомите,растенията и всичко толкова

    красиво,което дядо Боже е създал

    -НИЕ носим отговорност за израстването на добри поколения в по-добър свят

    Не знам какво чакате... всеки ден в 12.00 на обяд разбира се :)

  7. При мен така се стичаха събитията,че буквално преоцених всичките си приятелства,както и хората,които обичах и на които много държах.Сатурн ми отне "приятелите" и "близките",за което само мога да се радвам.

    Вече гледам на околните по съвсем друг начин,винаги имам едно наум и съм доста по-предпазлива в контактите си...но май си ми беше време :D .

    Сатурн най-обича да прави щателни инспекции и да отстрани всичко "негодно". Това което той одобри, обикновено е само екстра качество и има трайност дълги години занапред. Пеперуда, има ли той отношение към 11 дом и аспекти с господаря му, който основно отговаря за приятелствата? Както и трети-комуникации най-общо, съседи, съученици и т.н. Интересно е да се проследи къде е твоя Сатурн в радикса и за кой дом отговаря.

    Благодаря Атлантида,

    :) края на Сатурновото възвръщане беше миналата година.В хороскопа ми Сатурн се намира в 7 дом в лъв,но е много близо до върха на 8ми на 4-5 градуса,за аспектите,които е имал през този период и идея си нямам.

  8. При мен така се стичаха събитията,че буквално преоцених всичките си приятелства,както и хората,които обичах и на които много държах.Сатурн ми отне "приятелите" и "близките",за което само мога да се радвам.

    Вече гледам на околните по съвсем друг начин,винаги имам едно наум и съм доста по-предпазлива в контактите си...но май си ми беше време :D .

  9. Привет на всички,

    аз не вярвам в прераждането...въпреки,че съм имала странни сънища,"спомени" и усещания.Смятам,че живееме тук и сега.

    Точно тук и сега правим своя избор за своя единствен(може би) живот.Дадена ни е свободата да изберем сами пътя си...правилен или не...както и след време да понесем последствията от избора си. :)

×
×
  • Добави...