Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Пеперуда

Участници
  • Общо Съдържание

    11
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Пеперуда's Achievements

  1. аз съм щастлива,за мен е щастие да погледна през прозореца и да видя частица от изгрева,да се усмихвам на птиците и животинките навън,да накарам някое хлапе да се усмихне,да погледам звездите,да подам ръка на някой,който има нужда от помощ,да се забавлявам със семейството си,радвам се на буболечките и пеперудите.Щастлива съм,когато има бури и светкавици,когато снегът е затрупал дърветата... Усмихни се на деня,за да ти се усмихне и той
  2. Привет, ето някои от промените - плаче много повече и се разплаква от малко,като почти достига до истерия,много по-агресивно е от преди към други деца,изпуска се по голяма нужда (преди да престои в болницата си е било научено на гърне) има проблеми с говора,някои думи въобще не му се разбират(предполагам,че това не е от особено значение) ...в момента друго не се сещам. Някъде бях чела,че дете индиго трябва да бъде пазено от стресови ситуации,а в този случай промяната е доста видима.
  3. Ако наистина живеш тук и сега няма да вярваш а ще знаеш че има прераждане. За да не останете с погрешно впечатление искам да добавя за себе си -знам,че сега живея дори и да направя грешка нямам право да се оправдавам с някакво бреме от предишен живот или прочие,знам че за този ми единствен живот Бог ще бъде моят съдник.
  4. Интересува ме,как може да се отрази на едно 2-3 годишно "индиго" сериозна стресова ситуация? Детето в момента е на три години и половина.Преди повече от година пребори заболяване с висока смъртност при малките деца.В най лошите моменти не е било с майката,защото не са и позволили да остане с него.Лекарите са се опитвали да го стабилизират медикаментозно,докато не е угаснало в ръцете им,и след това е било сложено на изкуствено дишане. Убедена съм,че това дете е "индиго" но основно ме интересува по какъв начин трябва да се подхожда към него (защото това събитие наистина го е променило,но към лошо..просто като попарено,изнервено-въпреки,че майката се грижи добре за него и не го оставя без ласка и хубава дума).Дали е редно да се заведе да му се лее куршум примерно,или нещо подобно?Не съм много запозната с тази част и моля за съдействие. Жал ми е за детенцето,все едно крилата му отрязаха.
  5. Ние самите правим света несъвършен и грозен...а той поначало май е едно от най-красивите неща,които ни се случват .Където и да погледна виждам нещо красиво ,макар и самотно дръвче.Толкова много красота има около нас,че понякога дъхът ми спира - тук например или тук и тук За жалост ние хората сме лоши стопани с криви разбирания,с "цели и принципи" и прочие глупости... каквото и да ни се стовари след време ще сме си го заслужили. (ние сме причината,но и РЕШЕНИЕТО)
  6. Привет на всички.. От известно време в главата ми се върти една идея и смятам,че тук мога да открия хората,които ще откликнат. Много често чуваме "мисълта е енергия","мисълта е сила" и т.н. това го използвам в ежедневието си и знам,че действа.Какво ще се случи ако много хора в точно определен час от деня си мислят за едно и също нещо? Ето какво си мисля почти всеки ден -озоновият слой става по плътен и постепенно се възстановява -водата става чиста и жива -хората стават по-добри и щастливи Може да ви изглежда шантаво и по детински,но за мен си струва.Може и да е коментирано някъде,но на мен си ми идва отвътре и искам да го споделя. Ето и няколко причини,поради които да се включите -23.12.2012 - предполагаемият край на живота на земята (причината според мен - озоновият слой изчезва напълно а ние сме изпепелени,без никакъв шанс за оцеляване) -нуждаем се от жива и чиста вода,защото замърсяваме водата по всякакъв начин,най-вече духовно..оттам се получава един грозен кръговрат на злост,насилие,нещастие,болести и т.н.(цитирам от филма Великата тайна на водата) -при наличието на грозния кръговрат,който сами създаваме просто няма как да станем по-добри,а само си тъпчем в калта,като поколенията след нас са все по-зле и по-зле -НИЕ носим отговорност за света около нас,за птиците,животните,насекомите,растенията и всичко толкова красиво,което дядо Боже е създал -НИЕ носим отговорност за израстването на добри поколения в по-добър свят Не знам какво чакате... всеки ден в 12.00 на обяд разбира се
  7. Какво е това чудо незнам,но характеристиките и цялата нформация,която ми показа все едно аз си ги бях писала. Просто върха.
  8. Сатурн най-обича да прави щателни инспекции и да отстрани всичко "негодно". Това което той одобри, обикновено е само екстра качество и има трайност дълги години занапред. Пеперуда, има ли той отношение към 11 дом и аспекти с господаря му, който основно отговаря за приятелствата? Както и трети-комуникации най-общо, съседи, съученици и т.н. Интересно е да се проследи къде е твоя Сатурн в радикса и за кой дом отговаря. Благодаря Атлантида, края на Сатурновото възвръщане беше миналата година.В хороскопа ми Сатурн се намира в 7 дом в лъв,но е много близо до върха на 8ми на 4-5 градуса,за аспектите,които е имал през този период и идея си нямам.
  9. При мен така се стичаха събитията,че буквално преоцених всичките си приятелства,както и хората,които обичах и на които много държах.Сатурн ми отне "приятелите" и "близките",за което само мога да се радвам. Вече гледам на околните по съвсем друг начин,винаги имам едно наум и съм доста по-предпазлива в контактите си...но май си ми беше време .
  10. Привет на всички, аз не вярвам в прераждането...въпреки,че съм имала странни сънища,"спомени" и усещания.Смятам,че живееме тук и сега. Точно тук и сега правим своя избор за своя единствен(може би) живот.Дадена ни е свободата да изберем сами пътя си...правилен или не...както и след време да понесем последствията от избора си.
×
×
  • Добави...