Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Azucar

Участници
  • Общо Съдържание

    6
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Жена

Azucar's Achievements

  1. Пробвай да си безпристрастна сега и да споделиш първо ти какво мислиш за тези карти! Аз споделих, но дали е вярна посоката, в която ги тълкувам?..
  2. Ами дори и възможността за нещо повече да е налице, като че ли сега не е моментът. По-скоро изчакване, следване на естествения ход на нещата, неприбързаност, "времето ще покаже". Наличие на перипетии, но пък нали в това е смисълът - преодоляването им в търсенето на щастие.
  3. Здравейте! Относно отношенията между мен и човек, който е важен за мен, днес излязоха следните карти /3 карти + 1/: Отшелникът /обърната/, Колелото на Съдбата, Обесеният и Влюбените /обърната/. Искам да съм безпристрастна в тълкуването. Затова, ако някой от вас има възможност нека сподели как я вижда тази комбинация... Благодаря!
  4. Здравейте. Включвам се отново след толкова време. Иска ми се да погледнете една комбинация от карти... Въпросът е: какви са взаимоотношенията тук между "нея" и "него" и каква е тенденцията за развитието им? Нещо повече около ситуацията - комуникацията е прекъсната от едната страна изведнъж, без излагане на какъвто и да е мотив за това. Картите са следните: 2 жезли, Колесницата, 10 пентакли/обърната/, 7 чаши/обърната/, крал мечове, Светът, Справедливостта, рицар мечове/обърната/, 6 пентакли, Звездата и Магьосникът/обърната/. Благодаря предварително на този, който ще сподели мнението си.
  5. Направих подреждане с въпрос за развитието на едни взаимоотношения. Накратко - става дума за любовен въпрос. Една от страните, така да се каже, съм аз. Излязоха следните карти: 3 пентакли /обърната/, Кралица мечове, Дяволът, 9 пентакли /обърната/ и 4 чаши /обърната/. Моля, ако имате малко време да споделите какво мислите, относно значението на тези карти. Истината е,че ми е трудно, когато питам тарото за себе си... Благодаря предварително на този, който ще тълкува комбинацията.
  6. Здравейте. От една година се интересувам от таро. Определям се като начинаещ в тази област. Напоследък размишлявам върху някои таро комбинации. Вчера, при подредба от 7 карти за отговор на въпрос, свързан с взаимоотношения, излязоха следните карти: 2 пентакли/обърната/, Звездата, крал жезли/обърната/, кралица чаши/обърната/, 6 чаши, Отшелникът /обърната/ и асо пентакли/обърната/. Ще бъда благодарна, ако споделите как вие тълкувате това подреждане, като хора с определено по-голям опит от мен с картите.
×
×
  • Добави...