Jump to content
Порталът към съзнателен живот

mgmusic

Участници
  • Общо Съдържание

    3
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от mgmusic

  1. Първата репетиция за новия сезон на Академичен хор "Света Параскева" към Националната художествена академия, град София ще бъде на 2 септември 2009 година от 19 часа в старата сграда на НХА - бул. "Дондуков" 56. Репетициите за сега са всяка сряда и петък от 19 часа. За справки <mgmusic@abv.bg>. Можете да разгледате и страницата ни във Facebook <Sveta Paraskeva Academic Choir/Академичен хор "Света Параскева"> http://www.facebook.com/home.php?#/group.p...7074&ref=ts Заповядайте при нас! Чакаме ви!
  2. Поздрави отново! Нашият първи творчески сезон вече приключи, след няколко успешни и интересни концерта в София, Кърджали и Благоевград. Можете да разгледате нашата страница във Facebook - Sveta Paraskeva Academic Choir/Академичен хор "Света Параскева" Очакваме ви отново в началото на септември! Хубаво лято!
  3. Здравейте, Наскоро възстановеният Академичен хор "Света Параскева" към Художествената академия с диригент Галина Луканова набира нови хористи. Репертоарът е широк, включващ по малко от традиционната, народната, църковната и популярна музика. Запланувани са концертни изяви както у нас, така и в чужбина. Ако имате желание да пеете, се присъединете към нас, изисква се единствено постоянство на репетициите. А те са понеделник /или сряда/ и петък от 19:00 до към 20:30 в старата сграда на Художествена академия на Дондуков No. 56, първата врата в дясно от входа, може да питате и охраната. Прослушвания на нови хористи - всеки петък от 18.45. Очакваме от вас също мнение за това какво мислите за пеенето в хор? Чакаме ви на репетиции! Кажети и на приятели!
×
×
  • Добави...