Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Kasiopea

Участници
  • Общо Съдържание

    6
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Мнения добавени от Kasiopea

  1. "Дадено ти е " означава , че може и да не го 'вземеш'. Имаш право на съзнателен избор и предупреждение, за какво да внимаваш в по-трудната ситуация. Това никак не е малко, ако го използвш умно и системно.

    А казала ли е, че ако останеш в Бг , няма да имаш мъж и семейство?

    За мен наистина е важно да следваш сърцето си, но аз не съм еталон за човек, който си е подредил живота леко и лесно... именно защото съм следвала сърцето си. Даже напротив - като че ли точно твоята прогноза се е изпълнила за мен в онази си част за здравословните проблеми... но всичко е минало. :)

    Мисля, че с молитва винаги можеш да промениш поне част от насоката на живота си. Само че трябва да внимаваш за формулировката, защото се сбъдва! И да си готова за това, което си пожелала. Понякога то се оказва по-голяма отговорност, отколкото ни се е искало, но достатъчна, за да я понесем.

    Силата на мисълта е основата и скелетът на всяко явление.

    Да,вярно е,че всичко е въпрос на съзнателен избор и нейните думи са един вид насока и препоръка.Никой не може да те задължи да направиш едно или друго нещо.Но,да не забравяме психологическият момент.Вярваме или не вярваме,някъде подсъзнателно съмнението се загнездва и може би точно то е причината да правим погрешният избор.Точните думи на Алена са: "Ако спазиш изискването на Съдбовния си път не си обречена да бъдеш сама.Съдбовният ти път изисква да се родиш в България,но да изживееш по-голямата част от живота си и да създадеш семейство в чужбина".Аз също вярвам,че човек може да променя отчасти съдбата си,чрез силата на мисълта,но въпреки всичко съмнението си го имам.Не мога да забравя и пренебрегна също последните думи на Линда Гудма (която е била учител на Алена),които прочетох в последната и книга,а именно:"Не забравяйте,любовта побеждава влиянието на планетите......Тя може да заличи дори кармата."Това,наистина го вярвам и съм готова да даря цялата си любов,само че все не успявам да случа на човека,който ще я приеме и вече истински започнах да се съмнявам,дали някога ще успея да го намеря.

  2. Здравейте и от мен!

    Преди известно време и аз написах едно писамце на Алена с 2-3 въпроса и се оказа,че и аз имам "Съдбовна забрана за брак",което звучи страшно,но аз не се притесних особенно,защото ми остава само година до "края на забраната" :rolleyes: .Друго ме притесни повече.Беше ми написала,че ми е дадено да изживея по-голямата част от живота си извън България и само тогава ще бъда щастлива,ще имам мъж до себе си и семейство,както и ще избегна някакви здравословни проблеми.Честно казано,аз нямам никакво желание да живея в чужбина.Бих поработила известно време,но искам да си живея тук,в Бг.Работила съм в чужбина няколко пъти,но винаги си ме е теглело към в къщи.Доколкото съм чела,знам че ако наистина това е пътя ти в живота,то все ще те тегли натам,а при мен не е така.Вярно е,че обичам да пътувам и го правя,често,но винаги се завръщам,защото така го чувствам.Споделете какво е вашето мнение.Също ще ми бъде интересно,ако споделите и как се изчислява тази забрана.От доста време се ровя из нета и някои книжки съм чела относно нумерологията,но специално това не съм го разгадала.

    Поздрави на всички! :)

  3. Безкрайно ти Благодаря,Диди,за мнението!Права си за абсолютно всичко.Вярно е,че много от нещата съм ги осъзнала и изстрадала вече,но имам върху какво да работя още определено.Този Сатурн,въпреки,че е ретрограден и в падение,ме научи на много и аз съм благодарна,че го имам,точно там :) .А относно връзката,аз знам,че тя няма да е лесна и знам също от къде произлизат трудностите,но тъй като при мен всичко хубаво се е случвало с много трудности и неволи,съм склонна да вярвам,че мога и с това да се справя :huh: .Ще се надявам,отново на Сатурн,да ми помогне да взема правилното решение.Благодаря,отново!

  4. Здравейте и от мен!И аз съм със същият проблем като Freebird.Бихте ли помогнали и на мен :( .Моят интерес към астрологията също тръгна от една синастрия между мен и човека,който чувствам "специален".Четох и продължавам да чета,рових се къде ли не,но за съжаление това което съм научила до този момент,все още не мога да приложа на практика.Като цяло доминиращата планета в рожденната ми карта е Венера,която се намира в Риби и 7 дом.Дотук добре,ако в същият дом не се намираше и Луната на куспидата му и правеше опозиция със Сатурн :( .Може и да не съм права,защото това са моите заключения,базирани на познанията,които имам.Много ми е трудно да разтълкувам този аспект и как точно действа,но всички лични партньорства които съм имала в живота си приключват по един и същи начин,с много сълзи,терзания,депресии и какво ли още не.Сега май предстои поредното,а не ми се иска да се случва,за пореден път.Иска ми се да знам,дали наистина предстои нещо такова или е просто плод на моето необятно въображение и дали си струват всичките ми сълзи и болка заради този човек.Моите данни са 22.04.1979г 15:20ч гр.Русе,а неговите 20.06.1976г 20:30ч гр.Русе.Ще съм ви много благодарна за помоща.Най-лошото е,че наред с тези терзания имам и куп други,но съм убедена,че ако се справя с това,ще ми е лесно с другите.Тази ЛЮБОВ,тя винаги е била,това което най-много искам,а сякаш никога съм я нямала. :(

  5. Благодаря,Атлантида!Прочетох доста неща и продължавам да чета за да мога правилно да започна реденето на този огромен пъзел,наречен "Астрология".Само,че ми е доста раничко за реденето :rolleyes: .Благодаря,отново за отговора!Определено сега ще ми е по-спокойно.

  6. Здравейте!Аз тепърва навлизам в дебрите на астрологията.Някои неща ги разбирам,други не чак толкова,а трети изобщо.Затова ви моля,ако може някои да ми помогне.Разглеждайки наталната си карта и опитвайки се да интерпретирам различните аспекти в нея,нещо ме притесни силно.Забелязах,че в 5-ти дом,подвластен на Козирог,нямам никакви планети,а 7-ми на Риби имам Луна и Венера.Означава ли това,че поради липса на планети в 5-ти дом има вероятност да съм бездетна,а планетите в 7-ми дом,могат да доведат до безбрачие.За по-сигурно ще си оставя необходимите данни за да съм сигурна,че не греша.Родена съм на 22.04.1979г. в Русе в 15.20ч.Благодаря Ви,предварително.

×
×
  • Добави...