Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Kasiopea

Участници
  • Общо Съдържание

    6
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от Kasiopea

  1. Да,вярно е,че всичко е въпрос на съзнателен избор и нейните думи са един вид насока и препоръка.Никой не може да те задължи да направиш едно или друго нещо.Но,да не забравяме психологическият момент.Вярваме или не вярваме,някъде подсъзнателно съмнението се загнездва и може би точно то е причината да правим погрешният избор.Точните думи на Алена са: "Ако спазиш изискването на Съдбовния си път не си обречена да бъдеш сама.Съдбовният ти път изисква да се родиш в България,но да изживееш по-голямата част от живота си и да създадеш семейство в чужбина".Аз също вярвам,че човек може да променя отчасти съдбата си,чрез силата на мисълта,но въпреки всичко съмнението си го имам.Не мога да забравя и пренебрегна също последните думи на Линда Гудма (която е била учител на Алена),които прочетох в последната и книга,а именно:"Не забравяйте,любовта побеждава влиянието на планетите......Тя може да заличи дори кармата."Това,наистина го вярвам и съм готова да даря цялата си любов,само че все не успявам да случа на човека,който ще я приеме и вече истински започнах да се съмнявам,дали някога ще успея да го намеря.
  2. Здравейте и от мен! Преди известно време и аз написах едно писамце на Алена с 2-3 въпроса и се оказа,че и аз имам "Съдбовна забрана за брак",което звучи страшно,но аз не се притесних особенно,защото ми остава само година до "края на забраната" .Друго ме притесни повече.Беше ми написала,че ми е дадено да изживея по-голямата част от живота си извън България и само тогава ще бъда щастлива,ще имам мъж до себе си и семейство,както и ще избегна някакви здравословни проблеми.Честно казано,аз нямам никакво желание да живея в чужбина.Бих поработила известно време,но искам да си живея тук,в Бг.Работила съм в чужбина няколко пъти,но винаги си ме е теглело към в къщи.Доколкото съм чела,знам че ако наистина това е пътя ти в живота,то все ще те тегли натам,а при мен не е така.Вярно е,че обичам да пътувам и го правя,често,но винаги се завръщам,защото така го чувствам.Споделете какво е вашето мнение.Също ще ми бъде интересно,ако споделите и как се изчислява тази забрана.От доста време се ровя из нета и някои книжки съм чела относно нумерологията,но специално това не съм го разгадала. Поздрави на всички!
  3. Безкрайно ти Благодаря,Диди,за мнението!Права си за абсолютно всичко.Вярно е,че много от нещата съм ги осъзнала и изстрадала вече,но имам върху какво да работя още определено.Този Сатурн,въпреки,че е ретрограден и в падение,ме научи на много и аз съм благодарна,че го имам,точно там .А относно връзката,аз знам,че тя няма да е лесна и знам също от къде произлизат трудностите,но тъй като при мен всичко хубаво се е случвало с много трудности и неволи,съм склонна да вярвам,че мога и с това да се справя .Ще се надявам,отново на Сатурн,да ми помогне да взема правилното решение.Благодаря,отново!
  4. Здравейте и от мен!И аз съм със същият проблем като Freebird.Бихте ли помогнали и на мен .Моят интерес към астрологията също тръгна от една синастрия между мен и човека,който чувствам "специален".Четох и продължавам да чета,рових се къде ли не,но за съжаление това което съм научила до този момент,все още не мога да приложа на практика.Като цяло доминиращата планета в рожденната ми карта е Венера,която се намира в Риби и 7 дом.Дотук добре,ако в същият дом не се намираше и Луната на куспидата му и правеше опозиция със Сатурн .Може и да не съм права,защото това са моите заключения,базирани на познанията,които имам.Много ми е трудно да разтълкувам този аспект и как точно действа,но всички лични партньорства които съм имала в живота си приключват по един и същи начин,с много сълзи,терзания,депресии и какво ли още не.Сега май предстои поредното,а не ми се иска да се случва,за пореден път.Иска ми се да знам,дали наистина предстои нещо такова или е просто плод на моето необятно въображение и дали си струват всичките ми сълзи и болка заради този човек.Моите данни са 22.04.1979г 15:20ч гр.Русе,а неговите 20.06.1976г 20:30ч гр.Русе.Ще съм ви много благодарна за помоща.Най-лошото е,че наред с тези терзания имам и куп други,но съм убедена,че ако се справя с това,ще ми е лесно с другите.Тази ЛЮБОВ,тя винаги е била,това което най-много искам,а сякаш никога съм я нямала.
  5. Благодаря,Атлантида!Прочетох доста неща и продължавам да чета за да мога правилно да започна реденето на този огромен пъзел,наречен "Астрология".Само,че ми е доста раничко за реденето .Благодаря,отново за отговора!Определено сега ще ми е по-спокойно.
  6. Здравейте!Аз тепърва навлизам в дебрите на астрологията.Някои неща ги разбирам,други не чак толкова,а трети изобщо.Затова ви моля,ако може някои да ми помогне.Разглеждайки наталната си карта и опитвайки се да интерпретирам различните аспекти в нея,нещо ме притесни силно.Забелязах,че в 5-ти дом,подвластен на Козирог,нямам никакви планети,а 7-ми на Риби имам Луна и Венера.Означава ли това,че поради липса на планети в 5-ти дом има вероятност да съм бездетна,а планетите в 7-ми дом,могат да доведат до безбрачие.За по-сигурно ще си оставя необходимите данни за да съм сигурна,че не греша.Родена съм на 22.04.1979г. в Русе в 15.20ч.Благодаря Ви,предварително.
×
×
  • Добави...