Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Вятър*

Участници
  • Общо Съдържание

    325
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Мнения добавени от Вятър*

  1. Готовите комбинации не помагат на всички.

    Освен това със всяка точна комбинация вървят и положителни утвърждения, и съпътстващи двигателни препоръки, които са част от лечението.

    линкче? не знаех,че има "не" готови- виждала съм ги в аптеките в шишенца

  2. Покрай желанието на ворфакс да е централно разположен в мненията се забравят мненията на всички други. А голяма част от тези мнения съдържат определения на лична основа, квалификации, епитети и обяснения, които трябва да обидят ворфакс. Защо се толерира поведение, което =ако модераторите хврълят камък на всеки е разрешено да го прави по много? Докато ворфакс се опитва да се аргументира, получава твърде често всякакви епитети (които се оказват одобрени) но не са аргументи!

  3. Забелязала съм, че логореята е приоритет на напредналата възраст. Всяка мисъл и действие се озвучават :) наистина е малко досадно, но обикновено ме дразни, когато вече съм раздразнена от друго т.е. не е първопричина за лошо настроение и нетърпение.

  4. Всички искаме така: външен катализатор да подобри вътрешен дискомфорт; Естеството на субстанциите не е еднакво едната е "отвътре", другата "отвън":) есенциите могат да подпомогнат наличен вече процес, но да го създадат- едва ли.

  5. ей, тронови планети :) често разни падения и заточения имат по- флексабилна и креативна визия и можете да се възполавате от тях. Идеята на Божидар е много добра за лекционно обучение, което може да бъде по- детайлно. Така курсът ви ще бъде по-пълен. Прикачете звукови файлове към форумните си обяснения и пак ще е във форум.

    p.p. забравих да добавя, че вероятно има хора с нарушено зрение, за които аудиоформата ще е по- достъпен.

  6. Надявам се никой да не се самоопределя по посочената от Йордан точка 2- няма нужда да си определяте доходите и тогава да решавате какво да учите/работите това е ирелевантно на професионалната ориентация.

    Често на същите места, където се виждат доходите, могат да бъдат указани и парите от наследства. За желаещите една лесна средновековна техника: гледате как са поставени триплицитетните управители на 2 дом ( използвате равнодомна система, за да отчетете кой е управителя) и ако е разположен по осите ( 1 управител) то имате шанс за по- големи пари. Казват, че 1 отговаря за 1 половина от живота, 2 за втората и т.н., но не съм забелязала да важи за всеки. Ако управителят на втори дом е поставен във 2, 8, 11 дом, то се счита, че човек ще има средни доходи, ако е в 3, 9,12 не особено задоволително ниво доходи към ниско или никакво, ако домът е 12;

    6 дом показва осен всичко гореописано и ежедневните занимания: тип, интензитет, конфликтност и т.н. например, ако имате луна управител на 6 на МЦ в стедновековието това би била домакиня ( жена, която се изразява, чрез ежедневни грижи за семейството), но в момента има доста социални професии, които да я изразят: соц. работник, мед. работник, готвач, психолог и т.н.

  7. Просто трябва да сме разумни и внимателни в онези области,в които я намираме по наталната си карта.

    хехе, ако знаеш как, кажи

    и още повече, ако е в съвпад с лична планета, тогава ще е много трудно на притежателя й да не я изрази

  8. И аз това се питам.. хубав и безкрайно извратено утопичен пример е Ауровил. Голяма драма беше миналата година, като се оказа, че в тази симулирана утопия, където зорлем се насаждат "правилности" се появил сексулаен насилник. Явно имаме нужда от съществуването на неправилностите, грешките и т.н. по необяснима за мен причина.

×
×
  • Добави...