Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Доротея

Участници
  • Общо Съдържание

    6
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от Доротея

  1. Здравей Диана, здравейте всички. Имам интересен хороскоп на дете с тау-квадрат: 03.11.2005 , 10, 38ч. Виена, Австрия
  2. "Лесният хороскоп е проклятие"- И вах, малеее.. А какво да кажа аз,майка на дете с тау квадрат в радикса, между неподвижни планети ( Слънце скорпион в точен квадрат сьс Сатурн в Льв, който е в квадрат с Марс Телец ,който е квадрат с Нептун Водолей... На асцендента стоят плутон сьвпад венера и трите в стрелец. Сльнце и юпитер - 10 дом....Все едно имам 3 деца и то момчета..а то е слабичко момиченце..Не викам от радост да ви кажа)) Лек ден.
  3. Може ли да задам друг вьпрос? В момента контактувам с човек, чието сльнце, венера и меркурий са точен сьвпад с моя 'южен вьзел и опозиция с моя Сатурн.При най-добри отношения, с всяка своя постьпка човекьт ме наранява.Знам, че от южния вьзел се учат уроци, но единствено прекратяването на отношения с вьпросния човек ли спира наказанието-засега се оказва така.Има ли някой с опитност в преодоляването на уроците в южен вьзел?
  4. Бих искала да предупредя слагащите хороскопи от сайта на астро.ком, че като се зареди страницата могат да се разгледат и хороскопите на всички хора, които имат в сьдьржанието си! Дори да не е проблем, е добре да се знае.
  5. Благодаря Атлантида. А кьде да попитам за синастрия? Не сьм ли писала в подходящ подфорум?Лек ден.
  6. Здравейте. Тук сьм от днес и не мога да се ориентирам кьде да задам моя вьпрос. В момента изучавам синастрия на 2 хороскопа и никьде не намирам инфомрация какво би могло да означава сьвпад на Северния вьзел на жената с Хирон на мьжа ( в Риби) и в сьщото време сьвпад на Сатурн при мьжа с Плутон, Юпитер и донякьде Марс на жената ( в Дева)? Много благодаря ,ако ме упьтите или си кажете мнението.
×
×
  • Добави...