Jump to content
Порталът към съзнателен живот

рори

Участници
  • Общо Съдържание

    7
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Мнения добавени от рори

  1. Здравейте! Незнам дали пиша на правилното място, но имам нужда от помощ! От повече от 18 години съм с агорафоция, депресии, тревожни разстройство и т.н. Лекувам се с АД, след като се подобрява ги спирам... После отново влошаване и пак АД. Но големият ми проблем е сегашното ми положение - страдам от безсъние, по-точно страх от невъзможност да заспя... Чувствам се ужасно, защото повечето пъти сама го правя /самата мисъл, че няма да заспя предизвиква недоспиване/. От месец отново съм на АД, но чувствам, че не са достатъчни. Отново съм в депресия, с много тревожност, постоянна. Моля за съвет!

  2. Има ли ги...или не...

    Вярвате ли ..или не...

    Какво са те всъщност......

    Здраввей рори :) ,опита ли това което те посъветвах ,или не ти се занимава :)

    Здравей! Да, много пъти съм опитвала визуализации, но нещо не ми се получава. Та то при мен страха е от всичко, без змии ;) . Имам ужасна агорафобия, имам страх от доктори, от зъболекари, и вече ми е доста трудно да се справям. Притеснявам се за всичко, непрекъснато, така че ми трябва нещо повече от това. Затова питах за НЛП техниките - помагат ли, какво е , къде да отида?

  3. Здравейте отново! Доста четох из форумите и интернет и искам да попитам за метода НЛП? Прочетох за д-р Тодор Първанов, че се занимавал с този метод и искам да сподели мнение, ако е възможно, разбира се! Благодаря!

  4. Здравейте! Незнам дали точно тук трябва да пиша, но ще пробвам!

    Страдам от агорафобия и ПР от много години. Кажете ми има ли лек за това проклето заболяване? Опитвала съм много неща - антидепресанти, хомеопатия, билколечение, но ефект имаше само при АД. Но когато ги спирах, защото мислех, че съм добре, след няколко месеца се влошавах отново, още повече.

    Благодаря!

×
×
  • Добави...