Jump to content
Порталът към съзнателен живот

рори

Участници
  • Общо Съдържание

    7
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Жена

Последни Посещения

2073 посещения на профила

рори's Achievements

  1. Благодаря! Имам проблеми със съня, депресия и тревожност... Дано е точния човек!
  2. Здравейте! Искам да попитам за добър онлайн психолог или психотерапевт?
  3. Здравейте! Незнам дали пиша на правилното място, но имам нужда от помощ! От повече от 18 години съм с агорафоция, депресии, тревожни разстройство и т.н. Лекувам се с АД, след като се подобрява ги спирам... После отново влошаване и пак АД. Но големият ми проблем е сегашното ми положение - страдам от безсъние, по-точно страх от невъзможност да заспя... Чувствам се ужасно, защото повечето пъти сама го правя /самата мисъл, че няма да заспя предизвиква недоспиване/. От месец отново съм на АД, но чувствам, че не са достатъчни. Отново съм в депресия, с много тревожност, постоянна. Моля за съвет!
  4. Здраввей рори ,опита ли това което те посъветвах ,или не ти се занимава Здравей! Да, много пъти съм опитвала визуализации, но нещо не ми се получава. Та то при мен страха е от всичко, без змии . Имам ужасна агорафобия, имам страх от доктори, от зъболекари, и вече ми е доста трудно да се справям. Притеснявам се за всичко, непрекъснато, така че ми трябва нещо повече от това. Затова питах за НЛП техниките - помагат ли, какво е , къде да отида?
  5. Здравейте отново! Доста четох из форумите и интернет и искам да попитам за метода НЛП? Прочетох за д-р Тодор Първанов, че се занимавал с този метод и искам да сподели мнение, ако е възможно, разбира се! Благодаря!
  6. Здравейте! Говорите, т.е. пишете за фобийте и реших да ви попитам следното. Лекува ли се дългогодишна агорафобия с гореспоменатите методи?
  7. Здравейте! Незнам дали точно тук трябва да пиша, но ще пробвам! Страдам от агорафобия и ПР от много години. Кажете ми има ли лек за това проклето заболяване? Опитвала съм много неща - антидепресанти, хомеопатия, билколечение, но ефект имаше само при АД. Но когато ги спирах, защото мислех, че съм добре, след няколко месеца се влошавах отново, още повече. Благодаря!
×
×
  • Добави...