Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Pamsi

Участници
  • Общо Съдържание

    5
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Pamsi's Achievements

  1. Вярвам ,че един ден в България ще има бъдеще..във всяка една сфера.Може би късно, но все някога това ще стане..поне аз силно се надявам.Но за да се оправи България...трябва ние ..народа да се постараем да бъде така.В България има много добри хора..сигурна съм в това,но за съжаление са малко.Малко са честните..щедрите..вобще прекалено малко са останали ЧОВЕЦИ.Младите хора все повече ее..не всички,но дори и грубо казано затъпяват поради липсата им на интелект..Тогава идва въпроса.Какво ще стане когато днешните деца..станат възрастни? Дали тогава още ще бъдат останали поне мъничко добри или може би хора които да хах меко казано подобрят бъдещето на нашата мила родина ..а след това и държава ?
  2. Мнението ми за хляба...хмм..интересен въпрос.Ами аз мисля , че хляба е нещо..ужасно ценно за някой хора..за други пък удоволствие идващо от вкуса му..за трети поредното нещо което не трябва да яде за да отслабне.За мен хляба е нещо което се благодаря че всеки ден имам..защото има хора който жадуват за него .
  3. Усмивката е ключа към щастието.Колкото повече хора се усмихват дори когато им се плаче ще живеят много по пълноценно.Усмивката може да е най хубавия подарък който човек може да дъри на човека до себе си и вобще човечеството .Обичайте се и се усмихвайте всеки ден по 100 пъти
  4. Всеки на този свят е създаден да бъде себе си!Никога никой и по никакъв начин не бива да се опитва да се хареше на другите..и да не бъде себе си.Народа е казал:По дрехите посрещат по ума изспращат.Да така.Външността не е критерии по който човек трябва да съди някои.Но тя е важна част от нашия живот.И всеки нормален човек се старае да изглежда винаги добре , и да се хареше на другите.Но запитвали ли сте се защ0 трябва да се харешем на другите...а просто не се обличаме или говорим така както ние искаме,без значение дали някой ще ни хареше ? Затова трябва да бъдем себе си ..и да се кефим максимално на живота защото той е само един !!!
  5. Аз нямам определено хоби...обичам през свободното си време да правя разнообразни неща! Обичам да чета хубави книги..да гледам интересни и качествени филми..да общувам с приятели..обожавам да се усмихвам.
×
×
  • Добави...