Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Молитва за запазване на Земята


Recommended Posts

Във връзка със слънчевото изригване от възможно най-висок клас, регистрирано на 9.08.2011г. и вероятните събития от световен глобален мащаб, в съчетание и с наближаващото Пълнолуние, във ФБ се поде инициатива за обща молитва за запазване на Земята. Предлагам и ние да се присъединим. Молитвата, която съм цитирала по-долу ме грабна със силата, истинността и достъпността си до повече хора и вярвам, че авторът ще се радва тя да бъде използвана от възможно по-голяма аудитория.

Господи, ние се самозабравихме в лошотията си, но молим Ти се, не ни събуждай с огнени игли. Ние забравихме, че във всеки от нас живее Висш Аз, Слънчевия му Дух. Забравихме, че си ни дал Земята да живеем в изобилието й и да споделяме благата й като частици от Нея. Забравихме, че сме едно цяло и каквото направим на другите, правим го на себе си. Запази нашия дом - Земята, за да й се радваме и да те славим за даровете и благословението Ти!

Можем да повтаряме многократно и формулата от Учителя:

Нека Божият мир и Божието благословение да залеят цялата Земя!
Линк към коментар
Share on other sites

Подкрепям инициативата !

Редът в Природата се дължи на Разумни Същества, които направляват всичко в света. Те образуват едно общество, един вечен свят и оттам всички светове вземат началото си. Те строят, те градят, те разграждат, те събарят. Те направляват нещата. Всичко расте под тяхното опекунство, под техните грижи.

Тези Велики Същества са установили един ред на човешките мисли, чувства и действия. Този ред, който те са установили, наричаме закони на Природата. И когато престъпите един такъв закон, вие сте отговорни!

Трябва да бъдете носители на техните свещени идеи. Трябва да имате в съзнанието си присъствието на тези Същества. Винаги, когато се намирате в трудно положение, те ви помагат. Тук се изключва всяко съмнение. Като си живял добре, тия Възвишени Същества ще проявят към тебе благоволение, за да покажат, че си спазвал техните закони – ще ти подарят някоя дарба. Изостаналите същества могат да направят пакост на тялото, ума и сърцето, но на Душата и Духа – не. Душата може малко да бъде уязвена, но Духът остава неуязвим.

http://petardanov.co...B1%D1%80%D0%BE/

Поздрави на всички !

Редактирано от alma9
Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...