Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Паневритмия - оркестър - аудио диск

1 Screenshot

About This File

Паневритмия - оркестър - аудио диск


Дискът е подходящ за практикуване на Паневритмия

Съдържание на диска:

01. Първият ден на пролетта 01-10

02. Евера

03. Скачане

04. Тъкане

05. Мисли!

06. Аум

07. Изгрява слънцето

08. Квадрат

09. Красота

10. Подвижност

11. Побеждаване

12. Радостта на Земята

13. Запознаване

14. Хубав ден

15. Колко сме доволни

16. Стъпка по стъпка

17. На ранина

18. Дишане

19. Промисъл

20. Слънчеви лъчи

21. Пентаграм

22. Пентаграм

23. Пентаграм

24. Пентаграм

25. Пентаграм

Аранжимент: Филип Стоицев

Запис: в Англия

2002 The Grain of Wheat

5, Wallands House

34, King Henry's Road

Lewes, East Sussex




* дискът е предоставен за публикуване от Общество Бяло Братство

Дата на първоначално въвеждане: 17.06.2009 г.


User Feedback

Recommended Comments

There are no comments to display.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Create New...