Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Молба за Помощ. Училище на Слънчевата Педагогика


Recommended Posts

„Трябват училища, в които младежите да се възпитават върху тия велики закони, как могат да станат добри майки и бащи, а също и строители на бъдещото общество.“
Учителя
 
Любезни приятели,
 
С началото на учебната година и есенното равноденствие, искаме от сърце да Ви благодарим за голямата подкрепа, която ни оказвате при създаване на училището на слънчевата педагогика. Изминалите месеци бяха изпълнени с много ремонтни дейности и подготовка на задължителната документация за издаване на разрешение за ползване на имота за училище.
 
Изпълнен беше проектът за енергийна ефективност и топлоизолация на цялата къща. Изградена е рампа за достъпна среда, преработени бяха санитарните възли, за да съответстват на нормативните и хигиенни изисквания. Преработена е основно електрическата инсталация на трите етажа на сградата и работни помещения. Фото-моменти от всичко направено досега може да видите на сайта на училището http://izgrevou.com/.
 
Предстои основно почистване, боядисване на всички помещения, изграждане на ограда от поликарбонатни плоскости и оборудване на учебните кабинети.
 
Обръщаме се с молба за помощ, за да довършим започнатото! Да създадем добрите условия за прилагане на методите от Учителя Петър Дънов за възпитание и обучение в училището на слънчевата педагогика – „Изгрев“!
 
„Хубаво е да се образува едно училище със светски деца и да се приложат в него новите методи, за да се видят какви ще са резултати­те. Тези идеи са семена, които трябва да се заровят в почвата и то нито много дълбоко, нито много плитко. Всички философски идеи трябва да имат малко препятствия и ако нямат такива, те са непроявени идеи. Заровени ли са дълбоко, и препятствията са големи, тогава работите не стават. В новото училище ще приложим метода на Природата, кой­то е най-меродавен.“
Учителя
 
------------------
 

Дарителската сметка е:

 

Общество Бяло Братство
Алианц Банк България АД
BIC: BUINBGSF
IBAN: BG12BUIN95611100361794

 

За контакт:
Слав  Славов
0896669767
bialoto.kokiche@gmail.com

 

Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...