Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Проблем с приятелката ми


Palachinka0

Recommended Posts

Здравейте!Момче на 19 години съм и съм влязъл в този форум от профила на по-голямата си сестра.Имам проблем,за който нямам на кого да споделя и реших,че може да ми помогнете.На връх Нова Година се запознах с много красиво момиче (бяхме заедно на купона) и тя се напи доста.Цяла вечер танцувах с нея,няколко пъти посегнахх да я целуна а тя се дръпна..така,във вилата беше ужасно сстудено и се чудех как да я стопля-в крайна сметка ми заспа в ръцете,но когато ссе събуди се стресна,понеже не помнеше нищо и изчезна.Писах и във фейсбук,тя каза,че случилото се за нея е нищо,че саммо се забавлявала.Впоследствие разбрах,че се е занимавала с някакво момче и когато му разказала за случилото се с мен,той не пожеелал да я вижда.Започнахме да си пишем,говорим,излизаме-оказа се,че е харессвала въпросното момче доста,а и преди 7 месеца приключила лоша връзка,продължила 3  години.И така...не се отказах от това момиче,много ми хареса мисленето и,говоренето и,интересите и...и нещата уж се получиха,маакар че тя каза,че не иска да я притискам,в момента се водим заедно.Проблемите са два-искам да бъда с нея постоянно и я искам по всички възможни начини а тя е много недоверчива-заради бившия сси явно мисли,че и аз ще я излъжа а и приятелките и твърдят,че нее съм за нея,боклук съм бил и се тревожа,че ако предприема нещо ще реши,че искам дда се възползвам от нея..Някакви съвети?Другият проблем е,че има близки приятели момчета и за каппак,този,който я отряза след случилото се на Нова Година решил,че си я иска пак и се мъчи да си я върне-все и пише,звъни,търси и аз се ядосвам.Тя твърди,че не гледа назад,но зннам ли..(за капак той е приятел на мой близък и понякога сме на едно ,та е много трудно да не го цапна) Не зннам как да постъпя,не съм имал сериозна връзка и не искам да я загубя заради някаква простотия.Моля,помогнете ми.

Линк към коментар
Share on other sites

Здравей :) 

Ситуацията никак не е лесна... От женска гледна точка - хубаво е да усещаме, че сме в центъра на вниманието на един мъж, но не и това внимание да отнема нашата свобода. Хубаво е този мъж да не отстъпва пред другите кандидати и да не се огъва под мнението на приятелките, но от друга страна ако той прояви някаква агресия към тях, то... ще я прояви и към мен, рано или късно. Има жени, който харесват мъжът да ги ревнува, но това е болна връзка - надявам се вие не сте от тях... Не искаме да ни притискат за задълбочаване на връзката, но и искаме да виждаме, че мъжът не се е отказал толкова лесно от нас. Или истината е в баланса и най-вече в добротата. Ако една жена не оцени доброто сърце на мъжа... тя не го заслужава. В това можеш да си сигурен. 

Има три поговорки, които са доказали правотата си поне в моя живот:

- Остави вратата на клетката отворена - ако на птичето му е хубаво с теб, то само ще се върне при теб. Ако не се върне, значи това не е било твоето птиче... 

- Не можеш да загубиш нещо, което не може да бъде притежавано от теб (и не бива да превръщаш в своя собственост)

- да обичаш означава да разбираш, да подкрепяш и да оставяш свободен.... 

Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...