Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Моля за отговор!


Recommended Posts

Здравейте! Туко-що съвсем случайно попаднах на този сайт. Аз съм тийнейджърка и мисля че имам психичен проблем тъй като знам че тийнейджърите не са със здрава психика именно заради незрелия си разум, но като гледам приятелите си виждам че съм различна от тях, по-чувствителна и по-избухлива. Имам си приятел,страхоно момче, той е мил, обичлив, прави всичко за мен и за връзката ни, но аз като не съм на кеф ( което се случва много често ) винаги се държа гадно с него и изливам цялата негативна енергия отгоре му. Карам го да се чувства ужасно и после му се извинявам. Много добре знам какво правя, но не знам защо. Не искам да го правя и се опитвам да се успокоявам, но уви не успявям. Не знам дали си търся внимание от него по този начин, но не искам да му го причинявам повече. Не искам да се разделяме, но ако продължавам мисля, че ще се случи. Благодаря предварително за отговорите!

Линк към коментар
Share on other sites

Здравейте, от написаното личи, че сте умно момиче. Добре е, че съзнавате грешката си и може би трябва много да си говорите с приятеля си. Разберете кое ви дава негативизъм и го избягвайте... Млади сте, сега всичко е странно и можете да се радвате на живота си без да го усложнявате излишно. 

Прекрасен ден ви желая!

Редактирано от Слънчева
Линк към коментар
Share on other sites

Здравей depression, направи ми впечатление ника ти. Как го избра? Какво казваш през него?

Това което правиш с приятеля ти показва голям страх и несигурност. Имаш ги в себе си, не можеш да ги разбереш, не знаеш какво да правиш с тях и ги изнасяш навън през него. Обърни се навътре и помисли, от какво се страхуваш?

Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...