Jump to content
Порталът към съзнателен живот
Sign in to follow this  
breeze

Повръщането и гадене по време на бременност

Recommended Posts

А какво ще кажете за повръщането и въобще цялостния дискомфорт, който изпитват някой жени по време на първите месеци на бременност. Имате ли някакво обяснение от езотерична гледна точка на какво може да се дължи? При кои жени е по-вероятно да се получат такива неприятни ефекти? Въобще наблюдава ли ли сте някаква закономерност?

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Според мене тук езотериката няма никакво значение, а имат значение кръвните групи на майката и детето. Аз съм нулева, но не знам на децата. Мога само да предполагам, че първото и то е нулева, защото

с първата си бременност не разбрах, че съм бременна, в смисъл, че нямах никакво гадене и повръщане.

Обаче с втората ..............въобще незнам как съм оцеляла, от първия ден до последния,,.....,дори през първите 4 месеца ми се гадеше не само от всичко, но дори и вода не можех да пия, а си купувах Фанта.

После поне това с водата се оправи, но гаденето си остана до последно. Спомням си, че толкова ми беше гадно, че исках да умра по едно време и да се отърва от това мъчение.

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Възможно е да става дума за чистене. При мен повръщането беше особено - почти никога не повръщах храна, а някаква слузеста маса, подобна на слузта, която се изхвърля при очистителни процеси. В този смисъл си мисля, че дискомфорт и повръщане е по-вероятно да има в случаите, когато вибрациите на майката и на детето са доста различни, т.е. детето е със значително по-висока честота на вибрация от тази на майката. Но разбира се, това е само хипотеза...

Редактирано от gpg

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Направете си регистрация или влезте в акаунта си, за да коментирате

Трябва да сте регистриран участник, за да можете да оставяте коментари

Направете регистрация

Регистрирайте се в Портала. Лесно е!

Нова Регистрация

Влизане

Вече имате регистрация? Влезте тук.

Влизане Сега
Sign in to follow this  

×