Jump to content
Порталът към съзнателен живот
Sign in to follow this  
Guest Ивета

Кампания против рак на гърдата. Поход "От Любов към Живота"

Recommended Posts

Guest Мона

Най-мащабният поход срещу рака на гърдата в България ще събере хиляди столичани на 27-ми септември, в 10.30 часа пред Народен театър „Иван Вазов” в гр. София. Маршрутът на благотворителното събитите ще премине по ул. Дякон Игнатий, по бул. Витоша и ще завърши пред НДК, като за първи път инициативата ще обхване и градове в цялата страна.

За първа година активните столичани ще имат възможност да се включат в кампанията “От любов към живота” не само като участници, но и като посланици на добра воля редом с официалните посланици на кампанията Цветана Манева и Мария Гроздева.

Всеки желаещ да бъде отговорен към своето здраве и здравето на хората около себе е необходимо само да се регистрира на сайта на кампанията www.otlubov.com с минимум двама свои близки и заедно с тях да участва в Националния поход срещу рака на гърдата на AVON. На сайта на кампанията всеки кандидат-посланик ще намери личните съвети на звездите към кого да се обърне в желанието си да набере съмишленици, информация и статистика за заболяването в България, както и информация за розовите продукти от благотворителната серия „От любов към живота”.

Като благодарност за активното отношение организаторите на кампанията AVON България ще дарят допълнителни профилактични прегледи на жени в нужда в гр. София, равни на броя участници в похода срещу рака на гърдата. За участниците в събитието са подготвени и допълнителни изненади. Eдни от най-известни и любими български изпълнители ще се включат в кампанията с два благотворителни концерта – на стартовата точка пред Народния театър „Иван Вазов” в 10:30 часа и на финалната точка пред НДК. По време на благотворителните базари посетителите ще имат възможност на живо да се срещнат с едни от най-обичаните български певци, спортисти и актьори, а за най-малките участници ще има на разположение специални детски кътове.

За всеки участник в похода партньорите на кампанията Coca-cola Light и Бъргър София са подготвили безплатни напитки и сандвичи.

На апела на кампанията “Застани до мен” откликнаха Силвия Лулчева, Гергана Гунчева, Елена Петров, Лилана, Ива Екимова и д-р Елмира Павлова, управител на Националния онкологичен медицински център, които лично поканиха столичани да се включат в тяхната приятелска група и да участват редом с тях в похода срещу рака на гърдата на AVON на 27-ми септември.

Освен прегледите в гр. София, AVON България ще дари още 2000 прегледи за градове, в които мобилните машини не са оперирали: Тетевен, Севлиево, Елена, Луковит, Червен бряг.

източник

Редактирано от Мона

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Направете си регистрация или влезте в акаунта си, за да коментирате

Трябва да сте регистриран участник, за да можете да оставяте коментари

Направете регистрация

Регистрирайте се в Портала. Лесно е!

Нова Регистрация

Влизане

Вече имате регистрация? Влезте тук.

Влизане Сега
Sign in to follow this  

×