Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Хашимото. Може ли да се помогне с хомеопатия?


yolanda4

Recommended Posts

Здравейте, от години страдам от хашимото и знам, 4е не се лекува. Преди 3 г. ми правиха опрация на десния дял на щит. жлеза, защото имаше киста, като следствие от основното заболяване, след което започнах да пълнея и съм качила около 20 кг. Има ли начин класическата хомеопатия да помогне

Линк към коментар
Share on other sites

Оперирането и отстраняването на части от тялото, когато не застрашават пряко живота, води до потискане с всичките произтичащи от това вредни последствия, както е станало и при Вас.

Хашимото е тежка проява на автоимунно заболяване. И тъй като единствено хомеопатията наистина лекува всякакви автоимунни заболявания, то и тук може да помогне, собено когато заболяването е в начална фаза. Разбира се не винаги и не при всички случаи, но във всеки случай по-голямо или по-малко облекчение е напълно постижимо.

Линк към коментар
Share on other sites

  • 2 years later...

От Русе ходим до Велико Търново на хомеопат. Изпробван е. Наиста е добър. Класически хомеопат. Д-р Георги Хаджиев. Център "Холистика" - ул. Сергей Румянцев, 63

Потърси в Интернет сайта на "Холистика". Отивали сме с температура на малкия над 40 градуса. Лекува без антибиотици.

Линк към коментар
Share on other sites

  • 4 years later...

Вече имаме прекрасни резултати на Хашимото,както и въобще хипофункции на щитовидната жлеза по HDT  метод ,практикуваме го около 50 хомеопата за цяла България.

Линк към коментар
Share on other sites

  • 5 months later...

искам да попитам след като има лекарство за хашимото има впредвид ХЛ защо хомеопата ми дава други хл. Не че не се повлиявам но не и основното ми заболяване?!

Линк към коментар
Share on other sites

  • 2 months later...

Здравейте,

Не познавам случая Ви, но освен органно предписване, а то може да не е само едно, класическия хомеопат предписва и така нареченото индивидуално, конституционално хомеопатично лекарство. Може да се даде и хо л-во отговарящо на съответната хомеопатична картина в даден момент.

Линк към коментар
Share on other sites

  • 1 year later...

Привет на всички,

бихте ли ми посочили добър хомеопат. От Бургас съм и съм посетила 2-3 хомеопата тук, но се стига всеки път до антибиотик и като че ли никой от тях не е успя да намери моето конституционно лекарство и се започва едно сменяне на различни лекарства и потенции до като накрая се отказват сами. Започвам да си мисля, че проблема е някъде в мен, но не ми се иска да се отказвам и ще се радвам ако можете да посочите добри хомеопати от които сте доволни.

Благодаря предварително :)

Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...