Jump to content
Порталът към съзнателен живот
Sign in to follow this  
Надеждна

Сънищата по време на житния режим

Recommended Posts

Поводът за темата е сънят, който ми се присъни призори днес и чието тълкувание според съновниците ми се стори интересно и вълнуващо. Присъни ми се, че пътувам във влак, но не обикновен влак, а с големи аудитории, като тези, в които се слушат лекции. И там аз слушах и записвах... По едно време влакът спря и на мен ми се налагаше да слеза за малко на някаква оживена гара, а после бързах, за да се кача отново...

Влакът, като символ, в различните съновници е отразен различно, но това, което ми се стори най-подходящо за моето усещане беше: "ако сънуваш влак - значи явяване на желание и достигането му". Интересно беше разсъждението на П.Дако тук за влака, което завършва така: "Така че влакът в сънищата сочи нашите успехи, провали, принуди, тревоги: А всъщност не е ли той съвременната версия на Дракона?"Той разглежда влака в сънищата ни най-общо като символ на еволюцията. Струва ми се, че сънят ми е доста показателен, още повече,че ми се появява сега, когато правя житния режим.

Забелязали ли сте какво сънувате по време на житния режим? Отличават ли се с нещо тези ваши сънища от другите през останалото време? Мислите ли, че символиката в сънищата ви сега е по-ярка?

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Аз вече споменах в една друга тема, че моите лечебни кризи по време на житния режим се изразяват в брутални сънища, но това е до 4тата нощ максимум, после идват хубавите. Например за този режим най-бруталния ми сън, в който бях убита дори, беше петък срещу събота. А тази нощ сънувах изключително ведър сън с много случки , които не си спомням в детайли, но най-ясно си спомням, че както си говорех с една жена, не мога да определя сезона, но аз бях доста добре облечена, отвсякъде надойдоха много щастливи хора, облечени в свободни и леки бели дрехи които ни наобиколиха и започнаха да израят в кръг нещо като паневритмия, но с вързани очи като на известно разстояние имаше по един човек извън кръга, който издаваше звуци , които явно насочваха участниците да не развалят формата и да не се блъскат. Пеенето на участниците и звуците на насочващите бяха в особенна хармония. Аз стоях в средата и обяснявах на жената до мен, която много приличаше на "насочващите", че това упражниние едва ли ще мога да го направя. И така филофствайки оправдателно се събудих :3d_001:

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Имах няколко интересни съня по време на житния режим тази година. Един от тях, беше изключително силен, докосващ и интересен.

Много ярки цветове и ясни сънища бяха. Не бяха осъзнати, но все пак явно режима има отношение и към сънищата.

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Направете си регистрация или влезте в акаунта си, за да коментирате

Трябва да сте регистриран участник, за да можете да оставяте коментари

Направете регистрация

Регистрирайте се в Портала. Лесно е!

Нова Регистрация

Влизане

Вече имате регистрация? Влезте тук.

Влизане Сега
Sign in to follow this  

×